![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 12:17:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Imaš jo v Radovljici, imenuje se Brazda. Takoj ko pripelješ iz glavne ceste v Radovljico, imaš najprej noter pomaknjeno šolo, potem še nekaj hiš. Ob glavni cesti v glavnem išči rumeno tablo na kateri piše komisijska trgovina za otroke ali nekaj takega.
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 14:23:21
|
|
|
|
Annny
|
A mogoče katera ve, kako je s temi stvarmi, ki se jih nese v komisijsko? Kako poteka ta postopek? Ker jaz bi kar nekaj nesla, ker se mi ne da prodajat po oglasih. lp, hvala
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 14:25:50
|
|
|
|
tjaga
|
Jaz sem dala v prodajo voziček, sem podpisala pogodbo in določila ceno, potem so me pa poklicali, ko je bilo prodano. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 15:01:52
|
|
|
|
Lunca1
|
Anny samo dobro preberi drobni tisk, ker mislim da če se nekaj časa ne proda, potem pripada njim.:zmeden:
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 16:29:24
|
|
|
|
anainnace
|
To ni res. Piše da blago postane njihova last če v roku 30 dni ni prodano in ga ne prideš iskat. So pa zelo prijazni. Lastnica dela vsako popoldne, dopoldan pa njena mama. Tel. št. 041 989 393 LP
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 16:39:12
|
|
|
|
ZARA
|
Kje pa je to na Jesenicah punce??
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 16:44:23
|
|
|
|
anainnace
|
Ni na Jesenicah ampak v Radovljici. To je edina komisijska trgovina samo z otroško opremo na našem koncu.
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 16:46:38
|
|
|
|
ZARA
|
aha, hvala anainnace...
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 17:58:10
|
|
|
|
Lunca1
|
Potem pa vzamem nazaj, mi je namreč ena tako rekla.:zmeden: Izgleda da ni prišla pravi čas iskat.
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 17:58:52
|
|
|
|
Lunca1
|
Se pa strinjam da so zelo prijazni, pa tudi če se zmeniš te pokličejo, če kaj dobijo kar iščeš.
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 7.4.2005 22:36:06
|
|
|
|
andrejaz
|
Ena komisijska je tudi na Jesenicah- na Javorniku - v pritličju ene hiše ob glavni cesti. Sem nekajkrat iz avta vidla rabljene vozičke pred vhodom. Eden je bil prav nagravžno zelen
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 8.4.2005 5:52:56
|
|
|
|
Lunca1
|
Samo tisto je mislim da normalna komisijska, ne za otroke.
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 8.4.2005 6:26:18
|
|
|
|
ZARA
|
Aha,andrejaz...a je to tam na kriziscu za Bl.Dobravo,ane??
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 8.4.2005 7:34:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja, pri semaforju.
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 8.4.2005 12:06:10
|
|
|
|
andrejaz
|
Pojma nimam kakšne vrste komisijska je, saj se peljem samo mimo - pred vhodom pa so velikokrat kaki trije vozički.
|
|
|
|
Second hand shop z otroško opremo na Jesenicah 9.4.2005 9:26:35
|
|
|
|
Iren@
|
glede trgovine v rad., če robe ne prodajo v enem mesecu, se lahko dogovoriš, da jo prodajajo še naprej, lh td za nižjo ceno, lh jo podariš, se pravi, dobijo jo tiste mamice, ki v trgovini kaj kupijo, potem jim prodajalka ponudi še kakšno cunjico zastonj, nisem še slišala, da bi robo po enem mesecu zasegli, a si predstavljš koliko navlake bi potlej imeli lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2014 15:28:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.