Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 10:22:02
|
|
|
|
GoYa
|
Meni ni jasno, kako je lahko ambulanta kar zaprta. Kaj za hudiča pa je 15., da ne delajo?
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 10:39:20
|
|
|
|
aljča
|
To se tud me z Mojco sprašujemo.:( Sem v ponedeljek poklicala takoj ko sem dobila:hudicek:pa mi je sestra rekla, da bo težka za inseminacijo, ker 15.04.ambulanta ne dela.Zakaj ne dela nisem upala vprašat, ampak sem že četrti dan tolk živčna ko ne vem, če bom šla skozi.Mojci bi pršla po izračunu IUI na petek ali soboto, men pa nedelja-poned..Pol pa bot sproščen pa deli na:duda::duda:ane?Najbolj me jezi to, ker sem dobila 3 poizkuse katere naj bi opravila za poredno zdej pa to...:grrr::grrr::grrr:Ta naj bi bil zadnji. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 10:58:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljena Alja!!! Najprej tbi prav lep pozdrav,čeprav sva si že vse pogovorile po telefonu. Punce rs sve obe bolj ne morma spraševat zakaj res 15.04.ambulanta ne dela. Sedaj pa takole iz mojega prejšnjega prvega IUI mi po izračunu pride inseminacija na 16.04.to pa je sobota.Ko sem prvi dan poklicala v ambulanto za neplodnost mi sestra ni niti omenila,da naj ne bi delali.Pač sem pa zvedela od Alje,ker sva dva narazen od najine :hudicek:. Včeraj pa grem na prvi uz,najprej sem čakala celo večnost,nato stopim v ordinacijo in uz mi dela moja zdravnica Kovačeva.Ko me je videla je kar začudeno rekla še sedaj slišim njen glas v svojem ušesu,a niste nič zanosla,...Ja pa sem rekla da žal ne :((:((:((.Pol mi naredi uz in rekla je,da lahko začnem včeraj z tabletami in nato 10.dan uz to je pa ponedeljek.Nato pa mi je kar sestra rekla gospa veste da 15.04.ambulanta ne dela?Nato sem ji rekla da ja. Punce kaj si mislite kako bodo to meli naštimali kajti res mi ne gre v račun.Prvi poiskus sem imela tri uz nato stop injekcija in uz in inseminacija na koncu.Kako bom pa sedaj imela po vašem izračunu?Nekaj nama z Aljo res ne klapa.A si mislite,da bi mi dali brez veze jest klomifen in pol mi ne naredili pravi cajt tole zadevo,kajti verjamem da bom v drugem poiskusu res zagledala svojo :duda::duda::duda:,ki si jo zelo želima. No škoda Alja,da me jutri ni v MB bom pa pač v ponedeljek in upam,da se reš srečam z Darjo* in,da skočima na čvek ob dobri :kava::kava::kava:. Alja tebi pa držim pestke :miska::miska::miska::miska: za jutri in dobro opravi pri zdravnici in upam,da boš šla res skozi inseminacijo. LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka:!!!
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 11:02:13
|
|
|
|
aljča
|
:)oj! Pa res ne zdržiš brez neta:)- Hvala za vzpodbudo,mene bo pa do jutri vrglo od živčkov;);). Ajd počakimo, če bodo punce znale kaj svetovati glede tega najinega problema! Se slišmo....:sloncek::sloncek::sloncek::rozica::rozica: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 11:07:58
|
|
|
|
Skorpija
|
Hmmm, čisto laično, ker nimam pojma... A ni to taka stvar, ki jo pač morajo spelat!? A je kakšna možnost, da vaju bodo kam drugam poslali? Ne vem no, služba kjer jaz delam ni povezana z zdravstvom pa delamo vse dni v letu, torej če njih ne bo, vaju morajo kam drugam poslat, ne pa kar pustit... Saj ja jemljeta tablete in vse živo, polno predpriprav in potem zaprto!? Meni to prav ne gre v račun no - dejta jim malo zatežit, kako si to predstavljajo...:ups: A sm fejst v temo brcnla?
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 11:19:11
|
|
|
|
aljča
|
Skorpija a veš, da sem jast istega mnenja,pa moja g.v domačem kraju isto.Prav, da imajo že zadosti podatkov kako folikli in pa ovulacija deluje, da lahko stimulirajo in prilagajajo tako, da se zadeva izpelje.Po njenem mnenju bi morali stvar neglede na to, da imajo ambulanto zaprto zadevo izpeljati do konca.Zakaj pa imajo zaprto pa je res veliko vprašanje,a mogoče stavkajo?Kaj pa ginekološki oddelek eno nadstropje višje,a gor ne bo nobenega ginekologa v službi, ki bi lahko to zadevo opravi? Kar dobra tema je za debato???:( Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 11:24:38
|
|
|
|
Skorpija
|
Ja, točno to Alja! Naj to naredi potem kdo drug, saj vaju to najbrž ne bi motilo. Mogoče so pa sicer v ambulanti tako mislili, samo niso povedali... Se jih po mojem splača še malo povprašat in to kar takoj po telefonu. Saj vaju ja morajo razumet, drugače jim pa lahko še poudarita, da gre za pomembno zadevo za vaju in da sta seveda zdaj zmedeni in prestrašeni kaj se grejo - to bodo pa razumeli ne, saj so ljudje...
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 11:35:35
|
|
|
|
aljča
|
No a veš, da bi najraje poklicala po tel. pa ne upam, ker pretiranega vsiljevanja ne marajo, itak pa sem jutri naročena na posvet pri dr.Kovačevi, ki mi bo povedala kako z zadevo naprej.Dober je to, da so me pred dvema meseca naročili na jutrišnji dan in men se tud lepo izteče na jutrišnji dan peti dan po :hudicek:tako, da bom imela lahko prvi UZ ter začetek jemanja komiflena,seveda, če bo rekla, da je možno s postopkom ta mesec nadaljevati.Po izračunu bi morala imeti 18.4.IUI. Zanima me pa to,kaj bo še z drugimi,verjetno nisem samo jaz in Mojca, ki nama tako pridejo ciklusi in pa zdravljenje,veliko je še drugi bodočih:nosecka:Kaj bodo z njimi???? L.p.Alja:metulj::metulj: p.s.Zgleda pa, da je tu gori zelo malo bodočih:nosecka::nosecka:ki hodijo v MB.
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 12:00:32
|
|
|
|
biba77
|
Aljca, saj nas je vec, samo ne ravno v tem terminu.
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 12:15:33
|
|
|
|
aljča
|
Astra pol mate pa srečo, da se bote izognile,seveda, če hodite v Mb,če pa kam drugam to je pa še veliko večja sreča.A lahk vprašam kam hodiš? Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 12:16:16
|
|
|
|
biba77
|
Mb, k dr. Kovacevi. :):);):):)
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 12:17:12
|
|
|
|
aljča
|
in kako ti gre?:duda:::duda::nosecka::nosecka: ;)Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
08.04.2005 ambulanta Mb.-Je mogoče katera, k... 7.4.2005 12:18:52
|
|
|
|
biba77
|
Nisem se :nosecka:; vsaj ne da bi vedela. Trudiva se vec kot dve leti, v neplodnostno pa zdaj hodiva od lanskega septembra.:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?