Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz bom znorela!!!!! 21.12.2008 20:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mazda je zakon
|
|
|
|
RE: Jaz bom znorela!!!!! 21.12.2008 20:45:07
|
|
|
|
mamči
|
Malo brezveze je tako čez neko fitmo pljuvat kar počez. Odvisno zakaj prihaja do okvar in , če kupiš rabljen avto je spet vprašanje, kako so prejšnji lastniki z njim ravnali in kaj so v njega vložili. Poznam ogromno šoferjev - šoferk, ki obupno grdo ravnajo z avti, pol pa ni čudno, da kdaj pa kdaj kaj crkne. Je pa hudič ja, če naletiš na tak avto. Mi imamo xsaro picasso in imamo celo še enega renaulta, pa nimam nobenih pripomb.
|
|
|
|
RE: Jaz bom znorela!!!!! 21.12.2008 21:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno zakaj prihaja do okvar in , če kupiš rabljen avto je spet vprašanje, kako so prejšnji lastniki z njim ravnali in kaj so v njega vložili. Poznam ogromno šoferjev - šoferk, ki obupno grdo ravnajo z avti, pol pa ni čudno, da kdaj pa kdaj kaj crkne. Ja, to je res. Ponavadi je bolje kaksen € vec dati in kupiti avto z garancijo. Ceprav riziko pa vedno ostane...
|
|
|
|
RE: Jaz bom znorela!!!!! 22.12.2008 10:24:01
|
|
|
|
ženka
|
Midva imaba citroen picasso že kar nekaj časa in nama ne dela nobenih problemov. Pa sva tudi kupila rabljenega, tako da ne vse v isti koš metat. Nama je pa renault megane delal probleme pa je bil nov. Vse je odvisno od tega na kakšen avto naletiš!
|
|
|
|
RE: Jaz bom znorela!!!!! 22.12.2008 10:54:03
|
|
|
|
Ulrica
|
Naša Xsara Picasso dela ko urca. Do pred kratkim je bila še v garanciji, zdaj gre pa zares. Če se bo kvarila, bomo plačevali ali pa naprej prodali. Vsak avto je riziko. Če dobiš škart robo, lahko živce izgubiš. Kar povprek pljuvati po določeni znamki, je brez zveze. Tudi jaz poznam ljudi, ki se jim Reno kvari kar naprej, pa ne trdim, da je Reno zanič.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......