|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   To je problem...
19.12.2008 19:43:43   
divadana
 Moji best frendici se je strgalo in ne morm verjet, da jo je to tako prizdelo... Je mogoče?? Punca je že skoraj eno leto s fantom, res lep par. Rada se mata, zaljubljena... Mi mi je zaupala problem, ki ji res nisem znala nevem kako svetovat: problem je v tem, da je ona našla njegov "dnevnik", povedla sem ji da to ni lepo, da ga je brala, da to je njegova zasebnost. In v njem piše, da je pri 16 letih mel 3 letno zvezo s punco, katera ga je nato prevarala in seveda se mu je takrat strgalo in mu je totalno poču film, sploh pa do drugih žensk. Ni mu blo do resne zveze, sploh pa so ga zanimale babe samo za eno noč. Naštela jih je okoli 20. Našla mu je tudi test za ugotavljanje nosečnosti. Full jo je bolelo, jokala mi je, da kako jo to boli. Še posebej sedaj ko ji je predlagal, da naj pride k njemu domov. (drgač živita skup v LJ--študenta), da se spozna s starši. Totalno se ji je odtrgal film in mu je zabila ene par izjav: da sigurno je prpeljal vsako drugo domov in da je kurbir in take mu je zabijala. Da morajo bit očitno tudi starši podli, če so ga vzgojili v takšnega. On pa se je stisnil k njej pa ji je rekel, da za njega ni boljše punce na svetu, kot ona. Da nikoli še ni tako bil zalubljen, da z nobeno ni bil pripravljen it živet, kot z njo. Pa sem jo res nakrurila, da kako lahko to dela, da ne more obsosjati po preteklosti. Ker lejte tip je res uredu, sploh: razumljiv, čustven, skor ji naklanja pozornost, se vidi da jo ima full rad. Ej res, pa k sem ji lepo povedla, da dela napako, da vse to dela. Da važno da je zdej cool k sta onadva skup.

A je res tko možno, da te preteklost od nekoga lahko tako prizdane. Sam sej tisto je preteklost?? A to je ljubosumje?? al kej drugega??
Aja pol k je vidla slike od bivše, k sta na fotkih, objeta, pa v takih bolj "sex" pozah, pa na maturantskem plesu... Pa sem jo nazaj napizilda, pa porka to je blo pet let nazaj. Ej skoz ji dokazuje, da jo ma res nekončno rad, ona pa tko. Sploh ne morm verjet, da jo je to totaljno spravilo na dno. Jst ji nisem predlagala da naj se pogovri z njim o preteklosti, saj le te ni več. Naj pozabi na vse skup in naj uživa z njim prihodnost...

Ej punce, živi se enkrat... Kaj vi menite??

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: To je problem...
19.12.2008 19:47:33   
Petr_a
Zato,ker nekateri ljudje pač dokler se ne soočijo recimo z bivšimi na primer ,sploh ne razmišljajo o partnerjevi preteklosti,kako je bilo,če je bilo boljše ipd.
No,ko pa najdejo kaj takega ali srečajo njegovo ali njeno bivšo/ bivšega ,pa samo razmišljajo o tem .
treba se je sprijaznit da ima vsak človek preteklost ,če s ene moreš sprijaznit s tem,je najboljše da kakšnega devičnika ujamešuser posted image ,če še obstaja

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 19:47:57   
Netopirčy81
Punca se res preveč obremenjuje. Ja, mislim, da je najboljš, da se z njim pogovori glede tega, da bo pomirjena. A ona je bila pa nedolžna, ko je z njim začela???

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2008 19:57:33   
divadana
Jst pa misli da NI dobro da se z njim pogovori. Ker potem bo sigurno drocala v njega in bo zvedla za stvari ki jo bojo še bolj bolele, ker je res občutljiva.
Pa kaj čes z devičnikiuser posted image , ti so pa res neizkušeni, pol bi se, še bolj jokcala, da je ne zna niti objet.

Pa ne razumem, ker se full štekata, pa ****ti preteklost... pa je mela 2 resni zvezi po dve leti, sam sta oba tipa bla totalno čez les... enga pa za avanturco. Sam ŠIT ej k sta tak lep par, pa tko se meta rada in štekata, pa vse to, ona pa tko nabija s tem, kot da bi nevem kaj naredu... K tko sesujte jo še nisem vidla, zaradi takih stvari...
Verjetno rabi čas, da se vse to mal pohladi, pol pa bo ;) Bo mogla sprejet. Ej pa ne rečem, da bi kdaj govoru o bivših al pa tko. K ji je omenu sam to, da mu je taprva full pomenila, ma da mu ona pa pomeni res vse, da šele zdaj ve kaj pomeni biti zaljubljen...
JOJuser posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2008 20:02:52   
Netopirčy81
Se bo potem mogla sprijaznit s tem da kar je blo je blo. Res je ja, da bolj bi se z njim pogovarajla o tem, več bi hotla vedt.
Sicer pa, veš kaj - fletna skup gor ali dol, če ne bosta med sabo pošlihtala, jima to ne bo pomagalo. Nazadnje bo njemu prekipelo zaradi teh njenih pripomb in ... kdove kakšen konec bo te srečne zgodbe...

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2008 20:30:25   
bati

ne bi smela brati dnevnika.....vsak ima pravico do svoje preteklosti...verjetno jo ima tudi ona ampak to je bilo in tega ni več.....to je nekje odzadi.....

sej vem da jo je ferbec matral ampak zdej je kar je .....on bi pa lahko ta dnevnik nekam zaklenu---pa bi blo mogoče tud zdej kul....

sej men tud ne bi blo kul to vidt kar je ona, priznam....ampak če lahko naj to pozabi kar je videla oz naj mu prizna pove kaj jo boli itd....edino odkritost bežanje ne bo pomagalo.....

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2008 20:35:25   
bati

ko sva midva z mojim srčkom začela biti skupaj .....bla bla bla....je bila ena od taprvih stvari da sva ob vse slike,stvari skratka VSE od bivših ki nama niso več nič pomenili VRGLA STRAN......

in povem da mi je to blo kul....res nobenih plišastih igračk pa slik pa okraskov pa kartic z morja čist nč vse je šlo v škatlo pol sva se pa zapelala do kontejnrja in vse vrgla....ni nama bilo žal....

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2008 20:48:00   
caillou
Problem je samo v tem, da mora tvoja kolegica odrasti. 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2008 20:53:10   
evi28

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Se strinjam in niti nimam kaj drugega za dodat.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2008 21:10:58   
Anonimen
Je bila ta tvoja kolegica tudi prej tako nezaupljiva do fantov? Mogoče kakšna njena slaba izkušnja iz preteklosti, mogoče ločitev očeta? ZakaJ pa je brala dnevnik? Mislim, da mu že tukaj ni zaupala, ker ga je šla sploh brati.
In nekaj vsem v vednost; brati dnevnik drugih ljudi (partnerjev, otrok) je SMRTNI GREH!!!!

< Sporočilo je popravil decembrka -- 19.12.2008 21:11:12 >

(odgovor članu evi28)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2008 21:19:00   
divadana
Hja, res se bo mogla sprijaznit, da je tko... Sej sem ji rekla, da naj mu raje pove, da ji ni vseeno..., sam pa ni treba da se o tem prav pogovarjata... Sam tko da jo malč boli. K sem ji prav rekla, ej nikoli ni blo nič narobe, zdej pa se boš zaradi tega kregala... Joj, ma se ji bo minilo, vsaj upam... Sam k se mi je prav zasmilila, s temi izpadi, k jo je fanj potolklo

To ji bom rekla, ja, da kolko časa bo on to prenašal ko se bo tak pizdulirala na njega.... user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2008 21:24:51   
divadana
Hm... a je možno, da je zardi tega, ker nima ravno urejenih družinskih odnosov, full težko komu zaupa, pa kar neki jo je vedno strah, povsod vidi samo probleme in vse zakoplicira. Pa njen prejšni je bil malo tak nasilen človek in lubosumen mal tak psiho varjanta....

Sam ej, kako je to grozno, pol pa spoznaš osebo, s katero ti je coll, pa on prenaša vse to, kar se ti je zgodilo v preteklosti.... in pol še ti vrtaš po njegovi preteklosti... Namesto, da obrneš knjigo v življenju in začneš uživat...user posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2008 0:54:02   
Marogica
Mogoče pa bi si morala tvoja kolegica poiskati kakšnega devičnika. Samo ta nima "preteklosti". Aja, pa še to... Ona je bila devica, ko je spoznala tega fanta?

Mislim, da tvojo kolegico daje "mladost-norost". Če ne "norost" celo bolj.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2008 1:02:44   
ZmajTolovaj
Otročja je. Saj so napisale. Ni treba nobene freudovske psihoanalize delat.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2008 1:09:11   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: divadana

Ej punce, živi se enkrat... Kaj vi menite??

Da se bog daj v tem enem življenju prej ko slej odraste.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2008 8:41:35   
tanikaa
Otrok, nič drugega. Jaz pa se zahvaljujem vsem moževim bivšim, ker je prišel naučeni k meni. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2008 8:43:46   
muška
puberteta?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2008 21:45:56   
divadana
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Otrok, nič drugega. Jaz pa se zahvaljujem vsem moževim bivšim, ker je prišel naučeni k meni. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2008 21:52:05   
divadana

Sej se je pomirila zdaj, pa še posebej ko sem ji izjavila to izjavo... k je napisala tanika... jo je čist v smeh spravlo, pol pa v jok, da ne more verjet, da je taka...

Sej mi je rekla, da je mogoče zarad tega, k je začela jemat kontracepcijske tablete... in ji je čist na psiho vrglo, občutljiva je kot peresce....
To pa je ne??user posted image

Hvala da ste mi pomagale... Jst vas vse tako obožujem na tem forumu. user posted image user posted image Leto nazaj ste mi vse tako lepo pomagale. Z vašo pomočjo sem dobila pogum, da sem odšla od fanta, ki me je psihično uničeval. Posedice imam še danes, a se borim in vem da mi bo počas ratlo...
Tko, da  sedaj ko sama vidim, ko kdo trpi, ne stojim križem rok.user posted image

Poljubčki ***user posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.12.2008 7:52:50   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

se strinjam, dodala bi pa samo še to, da je fant imel dolgo vezo pri šestnajstih. že davno pozabljeno. pa vsi mi imamo preteklost.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.12.2008 19:55:37   
picola1
Ene pravte, da mora odrast...Kako se pa to naredi? A to kar pride z leti al kako? Če bi to pomenilo to, potem bi bli vsi starejši ljudje brez napak...
Odrasti ni kar tako lahko...vsaj večinoma ne...Zahteva samorefleksijo, analizo samega sebe, odpravljanje napak (za to rabiš veliko volje in pozitivne enrergije) in tako dalje...
Praviš, da imajo v njeni družini čudne odnose, da je že prej imela fanta, ki je bil ljubosumen pa nasilen pa to... Po moje je tukaj nekje tiči vzrok za njena čustva...To, kar je prebrala v tem dnevniku, je v njej vzbudilo neke občutke iz preteklosti...iz primarne družine...Ko tako na hitr pomislim, jo je po vsej verjetnosti strah, da je v bistvu še vedno isti, kot je bil, ko je imel tolk žensk. Strah jo je, da je samo še ena od mnogih in da jo bo zapustil tako, kot je zapustil njih. V bistvu jo je strah, da bo ostala sama...Po moje...
Jaz osebno bi se na njenem mestu pogolobila v odnose iz svoje primarne družine oz v kakšne druge dogodke izven nje, ki bi lahko pustil posledice (npr. spolna zloraba je že ena takšna stvar, ki pušča hude posledice in ni nujno, da se zgodi v primarni družini), ugotovila kaj sploh čutim in zakaj, se o tem pogovorila najprej s fantom in nato po vsej verjetnosti še s kakšnim strokovnjakom ( jaz znam zdej sicer že velik stvari sama pogruntat... na začetku, ko sem se šele srečevala z osebno rastjo pa sem večkrat poklicala eno kolegico, ki se s tem ukvarja in mi je to ful pomagalo, da sem začela z odraščanjem...in z njim tut nadaljevala...).

Tako da ja...se strinjam...odrast bo treba...user posted image Mogoče ji bo pa ta dogodek prelomni v njenem življenju in bo začela spoznavat samo sebe...

A da je branje dnevnika smrtni greh.......

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?