divadana
|
Moji best frendici se je strgalo in ne morm verjet, da jo je to tako prizdelo... Je mogoče?? Punca je že skoraj eno leto s fantom, res lep par. Rada se mata, zaljubljena... Mi mi je zaupala problem, ki ji res nisem znala nevem kako svetovat: problem je v tem, da je ona našla njegov "dnevnik", povedla sem ji da to ni lepo, da ga je brala, da to je njegova zasebnost. In v njem piše, da je pri 16 letih mel 3 letno zvezo s punco, katera ga je nato prevarala in seveda se mu je takrat strgalo in mu je totalno poču film, sploh pa do drugih žensk. Ni mu blo do resne zveze, sploh pa so ga zanimale babe samo za eno noč. Naštela jih je okoli 20. Našla mu je tudi test za ugotavljanje nosečnosti. Full jo je bolelo, jokala mi je, da kako jo to boli. Še posebej sedaj ko ji je predlagal, da naj pride k njemu domov. (drgač živita skup v LJ--študenta), da se spozna s starši. Totalno se ji je odtrgal film in mu je zabila ene par izjav: da sigurno je prpeljal vsako drugo domov in da je kurbir in take mu je zabijala. Da morajo bit očitno tudi starši podli, če so ga vzgojili v takšnega. On pa se je stisnil k njej pa ji je rekel, da za njega ni boljše punce na svetu, kot ona. Da nikoli še ni tako bil zalubljen, da z nobeno ni bil pripravljen it živet, kot z njo. Pa sem jo res nakrurila, da kako lahko to dela, da ne more obsosjati po preteklosti. Ker lejte tip je res uredu, sploh: razumljiv, čustven, skor ji naklanja pozornost, se vidi da jo ima full rad. Ej res, pa k sem ji lepo povedla, da dela napako, da vse to dela. Da važno da je zdej cool k sta onadva skup. A je res tko možno, da te preteklost od nekoga lahko tako prizdane. Sam sej tisto je preteklost?? A to je ljubosumje?? al kej drugega?? Aja pol k je vidla slike od bivše, k sta na fotkih, objeta, pa v takih bolj "sex" pozah, pa na maturantskem plesu... Pa sem jo nazaj napizilda, pa porka to je blo pet let nazaj. Ej skoz ji dokazuje, da jo ma res nekončno rad, ona pa tko. Sploh ne morm verjet, da jo je to totaljno spravilo na dno. Jst ji nisem predlagala da naj se pogovri z njim o preteklosti, saj le te ni več. Naj pozabi na vse skup in naj uživa z njim prihodnost... Ej punce, živi se enkrat... Kaj vi menite??