|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija
19.12.2008 13:43:10   
Anonimen
pozdravljene, imam eno vprašanje.
ali je možno,da nimam ovulacij, ker nikoli nimam nobenega znaka?ne sluzi,ne špikanja, nič?!
probala sem tudi že s testi,vendar baje niso preveč zanesljivi.
ali je katera med vami že zanosila, pa tudi ni imela nobenega znaka za ovulacijo?
hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija
19.12.2008 14:08:09   
tancy25
Pozdravljena!
Ni nujno da boš imela znake ovulacije.To je stvar posameznika.Če dvomiš da je nimaš je najboljše,da si meriš bazalno temperaturo.Je zanesljiv način pa še skoraj zastonj je le termometer moraš imeti.Pa čim manj obremenjevanja s tem.user posted image  se takrat ko si želiš in ko boš najmanj pričakovala boš zagledalauser posted image .Želim ti da ga zagledaš čimprej.pa srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 20:25:13   
giotti
Anonimna, če načrtuješ nosečnost, se čimprej naroči h ginekologinji, pa naj ti dela ultra zvok na tri dni od konca menstruacije dalje do ovulacije. Tako bosta z ginekologinjo takoj vidli, ali imaš ovulacijo (rast folikla) ali je nimaš, da se ne izgublja nepotrebnega časa v primeru, če je nimaš, in se gre naprej...

Merjenje temperature pa deluje na žalost le pri 30 odstotkih žensk.

Srečno.

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2008 20:31:24   
druga
hehehe...kateri G pa ti bo to delal? mene bi moja nadrla, če bi ji to predlagala...midva se že 2 leti trudiva, pa mi tega ni nikol niti omenla, da bi z UZ spremljala ovulacijo - pa ima sum, da ovulacije nimam :-( fora ne

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2008 13:20:58   
giotti
Druga, meni je to naredila, da ne zgubljava časa po nepotrebnem, je rekla. Imenuje pa se Barbara Požlep. Zamenjaj ginekologinjo, če se ti zdi, da ne dela tako, kot si ti želiš.
Srečno user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2008 20:24:18   
mashy
Jaz sem uporabljala ovulacijske teste. Sicer imam zelo redno menstruacijo, in mi je test pokazal 1 dan razlike, kot po mojih izračunih. Čeprav sem bila zelo skeptična glede ovulacijskih testih, so se pri meni izkazali za dobro varianto.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2008 14:32:45   
Bojana82
Punce jaz sem čisto izgubljena....včeraj, ko sem šla po spolnem odnosu lulat, sem opazila da je papir krvavo obarvan ( nežno-roza-rdeče user posted image ..neznam bolje opisati barve ), in sedajle spet čisto nežno rdeče-roza barva na papirju! Menstruacijo sem imela 10.12, cikli pa so dolgi od 24 do 30 dni!

Ali je možno, da gre za ovulacijsko krvavitev, prvič v življenju pri meni....?user posted image

Če mi katera zna svetovati naj prosim odgovori....malo sem zaskrbljena...

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2008 16:15:27   
giotti
Bojana, glede na cikel je to zelo verjetno, da gre za tako imenovano ovulacijsko krvavitev. Povzroči jo nihanje hormonov. Tudi Pušenjak bi rekel, da je najbrž ovulacijska krvavitev. Na to, da je to prvič v življenju pa bi Pušenjak rekel, vse je enkrat prvič user posted image  Tako da nimaš kaj skrbet in samo upaj na novo življenje user posted image .

Naj obrodi sadove včerajšnje ljubljenje. user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2008 19:21:29   
druga
kaka fora...odkar delamo na user posted image  sem zvedela, da poleg user posted image  obstaja še ovulacijska in vgnezditvena krvavitev...

smešno pri tem je, da imam že skoraj vse življenje user posted image , pa še nikoli nisem doživela ovulacijske krvavitve, pol ko pa delaš na user posted image  pa ti zgleda stres in  pričakovanja hormone čisto na glavo postavi in je vse čudno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ko otrok riše
m_m

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (29%)

okaram, česa ni lepo narisal (2%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (2%)

narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (3%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (64%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (1%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!