|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine
19.12.2008 10:28:46   
spelci22
dobro juto punce moje

javljam se vam z problemom, ki tišči v meni....stvar je taka mojauser posted image bi morala priti 11.12 pa je do sedaj še ni bilo....ker sem pač privrženec 100% resnice raje ne delam testov in si ne delam utvar, da bi bila srečkauser posted image bom počakala na gin. pregled, ki pa ga imam žal šele po novem letu. problem je samo v tem da me tam doli okrog jajčnikov vsak dan zelo špika in ne vem kaj naj bi to pomenilo. ponoči je že tako daleč da sploh ne moram spat. js vem da je po 7 letih jemanja lahko čisto možno, da se je mojim ciklom malo zmešalo zato nimam nekih velikih pričakovanj, ampak ta bolečina.....ko bi vsaj zginila...
če je katera že imela podobne težave naj mi prosim sporoči kako se je izteklo

lp Špelči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine
19.12.2008 11:28:17   
tulpek
Kaj je to tvoja prva M po tabletkah? Mene je tudi takrat zelo bolelo že vsaj en teden prej, prišla je pa šele 36 dan, čeprav sem imela prej cikle na 25 dni ali manj.
Boli in pika pa lahko baje tudi pri nosečnosti. Naredi test, pa mir in veš pri čem si. Bo imela 100% resnico, + ali -.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 13:51:46   
altaja
Moja zadnja user posted image  je bila 21.11. in že par dni čutim rahlo špikanje v spodnjem predelu trebuha. Danes sem naredila test in izkazalo se je da je pozitiven. Koooooončno!!!!!!!!

Pri nas bo vesel božič user posted image

Tako da ti svetujem obisk lekarne, naredi test in vsi dvomi bodo v parih minutah razrešeni.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2008 14:04:14   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Moja zadnja user posted image  je bila 21.11. in že par dni čutim rahlo špikanje v spodnjem predelu trebuha. Danes sem naredila test in izkazalo se je da je pozitiven. Koooooončno!!!!!!!!

Pri nas bo vesel božič user posted image

Tako da ti svetujem obisk lekarne, naredi test in vsi dvomi bodo v parih minutah razrešeni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super!!!! Čestitam. 21.11?Pa ti je test pokazal +?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2008 14:17:21   
altaja
Jaaaaaa!
Sej ne morm verjet! Ubistvu bi mogla dobit user posted image  učeri al pa dans, pa sem bolj za hec kot zares nardila test in opala, pokazal je user posted image , sem nardila še enga in pokazal je isto...

Nisem zdržala do ponedeljka, radovednost me je premagala:)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2008 14:33:14   
Anonimen
oooo čestitkeuser posted image . Čestitam za nosečnost. Bravo!

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2008 19:13:30   
druga
čestitam!!!!!!

želim ti lepo nosečnost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2008 20:13:03   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22

javljam se vam z problemom, ki tišči v meni....stvar je taka mojauser posted image bi morala priti 11.12 pa je do sedaj še ni bilo....ker sem pač privrženec 100% resnice raje ne delam testov in si ne delam utvar, da bi bila srečkauser posted image bom počakala na gin. pregled,

to pa ne gre skupaj. Da imaš rada resnico, testa pa ne želiš naresti. Test ti bo pokazal resnico, če ga pa ne narediš, potem pa imaš utvare, takšne ali drugačne. Če bi vsaka čakala ginekološki pregled, bi nekatere čakale tudi po več let (namreč na tri leta imaš pravico do odvzema brisa, drugače pač ne greš h G, če je vse okej).

Pa srečno in naj ti test pokaže resnico.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

izbor imena za fanta
adock

Katero ime za fanta vam je najbolj všeč

peter (23%)

jan (47%)

izak (23%)

oto (7%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!