Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:16:07
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem še vedno za pampers, zaradi rdeče ritke. za ponoči pa mu trenutno dam kar dve plenički, eno čez drugo, drugače je vse čudno na otip. pač, v dvanajstih urah se veliko nalula.
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:17:53
|
|
|
|
Annny
|
Nam so DM Babylove zakon:)
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:17:56
|
|
|
|
ronja5
|
Pampers Active fit, niso vse pamperske enake! Pa še to poglej, da niso made in Poland, te so slabše kvalitete! Včasih so bile res za:roza:in:modri: različne, zdaj pa tega še nisem zasledila, povsod piše unisex. LP!
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:23:33
|
|
|
|
andrejaz
|
Odvisno od vrste pampers - mi uporabljamo Pampers Aktiv Fit in te nič ne premočijo. Kolikor vem so plenice za oba spola zdej enake.
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:28:19
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz imam pa sedaj pampers hlačke,pa od DMja so tud fajne.Se mi še ni zgodilo,da bi premočila.:bravo:
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:45:45
|
|
|
|
malika
|
Jaz kupujem samo Fixies in Baby love. Te so mi nekak najboljše
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 7:50:47
|
|
|
|
dory
|
Definitivno active fit...se nikol premocile :)
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 8:20:46
|
|
|
|
ana1
|
Mi imamo od Pampers Sensititve (velikost 4), je pa res, da je bila pred nekaj meseci kvaliteta boljša, potem pa so jih v DM-ju začeli uvažati iz GB in so slabše kvalitete. lp, :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 8:50:00
|
|
|
|
Gina
|
Lumpijeve. Meni so daleč najbolj fajn.:bravo::bravo: Aja, pa fixies vijolične so tudi fajn, samo so drage.
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 10:13:02
|
|
|
|
Tinna
|
Pampers Total care!:bravo::bravo: Nam zdržijo 12ur brez problema.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 11:43:31
|
|
|
|
lin
|
Pampers Sensitive iz Dm (une bele)
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 11:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Vijoličasti fixisi so zakon. Sicer so res dragi, ampak... Včasih kupim tudi baby dream in malo kombiniram - ampak takrat, ko smo doma in ga lahko vsaki dve uri previjem. Od Pampersov - katerih koli - ima naš malček izpuščaje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......