|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:11:26   
Micy
Ej to klele je zdej pa kr neki. Zdej ste vse tam na ircu pa na nekih klepetalnicah, men je tist butas , ker kle potem lahko forum naš vsakdan zbrišete dol ker se nč več ne dogaja. Zdele sm že cerka 2 ure gor pa nikjer nč novga.
Klin ne marate me več sej vem zdej ste pa šle prov pa pejte.:((:((:((:((:((:hudicek::((:((:((:hudicek::bravo::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:12:23   
Micy
Zdej grem pa spat ker itak mi ne bo noben aodgovorila ker vas ni.!!!!!!!!!9nebesa:rozica:

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:12:41   
pika74
Ma ne no Micy - jst te mam rada :love::love:

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:13:23   
malika
Lahko noč :)-:)-:)-

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:13:56   
piščanc
sem šla prej pogledat na iRC, pa je brez veze, tukaj je prov lepo s slikcami itd. pa tok klepetat se mi tud ne da. včasih je dobr kakšno pametno prebrat. RR še vedno rules

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:17:01   
kr1a
dej micka prid na temo punce!! sem zanalašč to temo odprla.:)-

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:19:42   
mtd
jou, jes sem tud tu, sm plačvala položnce prek klika zdele, 120 jurjov je šlo po gobe ......
pa se res tu nič več ne dogaja, smešno, mi smo pa naročl isdn, da bom lahk klepetala, pa na irc mi neki šteka, no ... lep večer vsem, ki ste tuki,
aja, sm sama, samo spi, dedc je v nemčiji, drug tedn gre pa v zda - pa ni nikakav ataše ali zunanji minister, kot se je ena kolegica hecala, hja, no, je skor tak ...
no, že prevč čvekam, ajd, nooočko:)

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:22:52   
Kadija
Pa saj je tudi to KLEPETALNICA, tema naš vsakdan je vse,kar se pač dogaja vsakdan.Ker smo pa ženske, je pa klpet itak del našega vsakdana.:bravo :bravo:.Se motim?:miska:

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KR NEKI JE TOLE
6.4.2005 22:23:09   
kr1a
ne še it no. Pridte dol. Pa ja de nis isdn za brezveze kupla.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......