|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je ali ni 2?
6.4.2005 21:54:01   
alexis
Sorry za prejšnje nedokončano sporočilo... nekaj sem kliknila pa je kar zaprlo stran.
Kot sem že prej želela omeniti že dolgo prebiram vaša sporočila in se danes tudi prvič vključujem.
Ali se je kateri od vas že zgodilo, da je prve znake nosečnosti občutila že 15 dni po zadnji menstruaciji?
Meni se občasno dozdeva, da občutim nekakšno špikanje v prsih, izmenično enkrat v eni, drugič drugi. Mogoče je to res le dozdevanje, ker si tako želim zanositi ali pa ne? Kaj pravite?
Pa lahko noč.
Alexis
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Je ali ni 2?
6.4.2005 21:59:15   
KMALU
Mozno je vse.
Lahko da si noseca, lahko da si le domisljas...
Pocakati bo treba ( na zalost ), da M izostane, ker drugace se ne da vedeti...

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je ali ni 2?
6.4.2005 22:00:09   
KMALU
Drugace pa lahko v iskalniku malo pobrskas za znaki nosecnosti, ker smo ful govorili o tem...

pa srecno

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je ali ni 2?
6.4.2005 22:01:48   
clea
Ej pomoje imaš zdaj šele ovulacijo!Se mi zdi da je O 12-16 dni po zadnji M.Mogoče te zato spika-znak za O.
Sicer še nimam izkušenj,ker še nisem :nosecka:,ampak sem prebrala na forumu o tem.
Noampak saj ti bojo še druge povedale kako je s tem
Držim pesti :miska: da boš kmalu srečka :nosecka:!:miska::miska::miska:

Lp,Clea

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je ali ni 2?
6.4.2005 22:03:18   
pika74
draga alexis - a ti neki povem.

Jst tko čutm vsak mesc. Pa tud PMS je ful podobn znakom nosečnosti. Pismu, sej se mi lohk še zmeša, če bom vsak mesc računala na to, da sm noseča. Pa da vsak mesc še 3 teste CB kupim pa najboljš še une za ovulacijo. Pomoje bi blo najbolj, da kr neham na šiht hodit.

Ni šans. Tkole ne bomo nikamor pršle punce.

Ko zamuja M, takrat so prvi znaki nosečnosti in šele takrat se lohk začnete sekirat. Takrat je čas za prvi test.

Pomoje:zmeden2:

Dejte rajš mal uživat tole naše ljubo življenje. Ne se tok obremenjevat. Ne morte nč vplivat na to. Če je ratal je ratal. Če pa ni, bo pa drugič.

:miska:

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Je ali ni 2?
6.4.2005 22:09:24   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Pika, dobr si tole napisala, cisto prov imas, vse mamo neke znake, ce bi po njih sodili, bi bile vse ze srecne, debele :nosecka:!

Pa se bomo in to kmalu:miska::miska::miska:!

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Je ali ni 2?
6.4.2005 22:16:06   
pika74
Pa še neki opažam.

Najhujš je puncam na začetk, ko prvi mesc ne rata pa tm nek do enga leta. Pol se nekak začnejo preiskave, pa se neki premika, pa so spet padci pa vzponi pa nova upanja... pol pa počas prideš mal v fosilska leta kokr jst 8) pa že skor rabiš špegle, da na testerju vidiš dve črtici:)-:)-:)-. Pol ti pa počas rata že mal vseen. Veš, da bo itak enkrat ratal - magar na stara leta:)-:)-:)-. Mal otopiš. Čeprou želja nikol ne usahne. Zmeri je in zmeri bo.

:rozica:

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Je ali ni 2?
7.4.2005 10:19:44   
Skorpija
Pika tole si pa tudi dobr napisala - jaz sem bila prvih par mesecev čist out, vsak mesec znaki, hlačke dol, hlačke gor, a bo, a ne bo. Zaj.... sem se toliko, da konc leta kar 2 mesca nisem imela M, mojo G je skori kap, dala me je na Dabrostone in zdaj se mi mora še od tega telo spucat... Ampak zdaj po osmih mescih sem že malo bolj realna, pa vedno bolj spet postaja pomembno najino življenje v dvoje in sproščenost. Ko bo pač bo! Bi bilo pa dosti lažje če okolica ne bi bila tako firbčna, pametna in kar je še huje privoščljiva! Pri meni je tako, da mi je moja mama rekla, da sem jaz kriva, da ne zanosim, prijateljice pa... brez besed! Razen ene prave in edine ki je :love:

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Je ali ni 2?
7.4.2005 11:10:51   
Sisy
Pika se podpišem pod tvoj post!

Punce odklopit pa uživat življenje! ;)

Pa tko kot je že Pika napisala: ZNAKOV NI pred izostankom M, vse je v glavi!!!!!

brez zamere in lp

(odgovor članu alexis)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!