|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vesela in žalostna hkrati!
6.4.2005 20:46:36   
diamantka
zdravo punce,
danes sem ponovno videla dr.Drobniča, ki mi je povedal kar nekaj dobrih stvari!
spermiogram mojega dragega je krasen, brez problema je rekel in ko sva se nazadnje videla, mi je omenil laparo, če bo z njim vse v redu! zato sva šla ponovno na UZ, in glejte čudo tudi meni je rekel, da sem v redu, da naj ne bi imela nikakršnih problemov zanosit!:zmeden::zmeden::zmeden:
laparo odpade, tega sem izredno vesela, poslal me je na hormonske preiskave, ki naj bi bile 3-7 dan M:hudicek: in naročena sem 25.5. da vidi kaj bodo pokazali rezultati!
res sem vesela vsega tega, sem pa tudi žalostna, ker do sedaj nisem ugledala :modri::roza: in prišla do svoje tako željene :duda:
razmišljam, da sva očitno premalo :sloncek::sloncek::sloncek: ali pa je moja psiha tudi tule kej vmes!
sedaj grem pa v nove boje, da bom kmalu :nosecka: in tok bolj flegma!
lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.4.2005 20:56:07   
Pia73
Pri nama so raziskave pokazale, da je marsikaj narobe, na koncu pa se je izkazalo, da vse v najlepšem redu pa nama je uspelo šele po 16. nezaželjenih M.

Tako, da nikar ne obupaj! :rozica:

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2005 20:56:40   
willma
To so pa dobre novice!
Upam, da ti bo čim prej uspelo prit do tvoje:duda:

To, da ne razmišljaj o tem pa ti nemorem rečt, ker sama že imam enga:duda:, ki me okupira 100 na uro, pa vendar ne mine dan, ko ne mislim....sem že :nosecka:, še nisem:zmeden:, naredim danes še en test???

No ja....bo že;)

veselo na delo!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

lp
willma

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2005 20:58:12   
aljča
:bravo::bravo::bravo:super, da je z vama ok.Zdej pa relax pa :sloncek::sloncek::sloncek:,pa bušeka na sonce pa bo.
Uživaj in ne se preveč psihično obremenjavat.Pomlad je tu zato uživajmo:love::love:
l.p.Alja:metulj::metulj:,ki bi rada bila :nosecka::nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2005 21:23:02   
miska2004
Hojla,
ti bodi kar lepo vesela, da je z vama vse v redu, veš :bravo::bravo::bravo:
Mogoče pač samo še ni vajin čas prišel... Poskusi biti čimbolj sproščena (saj vem, lažje govorit kot naredit), pa bo, boš videla!
Ta čas pa uživaj 100 na uro :kuza: da se boš potem lahko bolj posvečala svojemu :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2005 21:34:07   
mujcek
:bravo::bravo::bravo: za dobre novice :bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2005 21:52:56   
pika74
diamantka - jst sm bla tud dons pr Drobniču:love::love:

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2005 21:53:17   
Nyah*
Vauuuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
ful dobre novice, sedaj pa samo odklop in veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!

Kmalu bos :nosecka:! Zate :rozica::rozica::rozica:

LP

NYah:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2005 22:03:28   
cmokec
Zdej veš, da je vse v redu. Sprosti se in pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, morda prideš maja na pregled kot :nosecka:. :miska::miska::miska:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2005 7:22:19   
Bety
Čestitam za dobre novice...še hormonske teste daj... in ti so zagotovo v redu...

pa SREČNO naprej :sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2005 7:36:45   
Sandra78
Ej, Diamantka, ti se maš pa res lahko DIAMANTNO!:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:To so pa res lepe novičke. Zdaj pa možgančke na off, pa ne se več obremenjevat, ker je dokazano, da je z vama vse OK.Prav?;)

pa,pa :rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2005 14:21:56   
diamantka
drage punce,
res sem vesela vaših spodbud in lepih besed in danes sem res že boljše volje in se veselim svoje bodoče vloge kot:nosecka:!
sedaj pa čakam gospo M:hudicek:, mislim da bi mogla priti enkrat konec tedna, ufffffffffffffffff pol pa veselo na :sloncek::sloncek::sloncek:!
hvala vam res,kaj bi brez vas, zlate ste :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!