Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 6.4.2005 19:13:33
|
|
|
|
klavdija&peska
|
na pomoč :zmeden: danes sem se odpravila po nove in tudi prve nosečniške hlače, saj trebuščka enostavno ne stlačim v nobene izmed hlač, ki so v omari. torej vsa vesela v popek, kjer sem pred časom videla ene super pisane, a zal nimajo vec stevilke. pa smo tam. :( vse kar je je temna jeans barva, črna, rjava, mogoce se svetlo modra... :zmeden: nic zares veselega zivahnega. pa saj smo nosecke vesele in razigrane. ampak verjetno kakor komu pase. jaz bi zive vesele barve. ste mogoce kje zasledile tudi to? :zmeden: a ja pa se nekaj. nizek pas, ker si ne predstavljam kako je drugace, vsaj zaenkrat se ne. uf koliko zahtev, vm da sem nemogoca, samo rada bi hlace v katerih se bom res dobro pocutila. 9nebesa kako ste se znasle ve? :darilo: imate izkusnje s celovcom? H&m, C&a, obstaja se kaj? hvala za pomoč :nosecka: midva
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 6.4.2005 19:17:09
|
|
|
|
Jessy
|
V Celovcu imaš za nosečnice v centru mesta le C&A. V H&M pa nimajo nosečniških oblačil. Žive barve? Spomnim se rdeče in roza barve, kar je od živih, ostalo pa standard (olivno zelena, jeans, bež, černa). Nisem pa ničesar zasledila z nizkim pasom.
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 6.4.2005 19:17:51
|
|
|
|
Jessy
|
Oprostite! črna, ne černa! Se mi je e zatipkal.
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 6.4.2005 19:23:17
|
|
|
|
KMALU
|
pa saj lahko kupis hlace takih barv pa gor obleces zivahno majcko..
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 6.4.2005 19:34:37
|
|
|
|
hugolina
|
Mogoče pa še bo kaj pisanega oz. bolj živahnega zdej ko gre poletje počas noter.
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 6.4.2005 19:51:16
|
|
|
|
katarina2004
|
Pred kratkim sem bila v Celovcu - C&A in imajo zares cortkane stvari veliko je 3/4 hlač (sicer z visokim pasom) v roza-modri-rdeči barvi. Jaz sem si privoščila kar dva kompletka imajo pa tudi veliko izbiro kratkih in 3/4 srajčk, majčk v živih barvah. jaz bi ti res priporočala, da si greš pogledat. Ker sem sama zelo razočarana nad Slo. trgovinami-pred kratkim sem si kupila v Baby centru hlače La Vie in kaj se je zgodilo- po par kratnem pranju so vse uničene in zmuckane (črne elegantne hlače, cena 15.000). Čimveč uspešnih nakupov ti želim! :nosecka:
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 6.4.2005 21:38:31
|
|
|
|
malika
|
da boš dobila kakšno živo barvo moraš imet kar veliko srečo-žal. Kaj se tiče hlač pod pas, pa ti jih iz izkušenj ne svetujem. Imam dvojne in prava katastrofa. naredim dva koraka in že jih imam sredi riti :)- dobesedno. Našit sem si morala naramnice, da lahko normalno hodim, in potem si predstavljaš vso slačenje ko grem na WC. Katastrofa!!!!. raje ne
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 7.4.2005 8:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila super hlače v Clarku v BTCju v hali A spodaj. Sicer niso za nosečnice, ampak so FANTASTIČNE!! Stanejo samo 4.990 SIT, imajo jih pa v BELI, SV.MODRI, ROZA, ORANŽNI, ČRNI, VOJAŠKI IN PEŠČENI barvi. So pa res ful fajn...pa tista teta tam mi je rekla, da itak že cel teden hodijo same nosečnice po te hlače :)-
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 7.4.2005 10:44:53
|
|
|
|
malika
|
Nova ne verjamem, da zaradi tega. V prvi nosečnosti so mi lezle čisto do konca(rodit sem šla s trenerko, ker jih videt nisem več mogla), zdaj pa sem v 24 tednu, trebuh pa niti ni tako majhen. kroj je kriv, žal; je pa res, da so lepše od visokih
|
|
|
|
nosečniške hlače, krilca.... 7.4.2005 11:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ne lezejo dol. Mogoče si si kupila preveliko številko :zmeden: Men so faaaajn :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?