|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč prosim
6.4.2005 17:57:21   
teja21
dober dan, poglejte če je katera imela podobno težavico naj mi prosim pomaga.
gre za kolegico ki je že čisto obupana, noseča je 6-8t, včeraj je imela pregled pri g in ji je rekla da je z njenim plodom:duda: nekaj narobe da ne raste pravilno, da je premajhen:duda: in jo zelo prestrašila.
kolegica je čisto prestrašena, depresivna, joka non stop, ne znam je potolažiti.:((
prosim pomagajte če se vam je naredilo kaj takega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč prosim
6.4.2005 18:13:19   
Jessy
Al so ti G čudni!

Meni se v 6. tednu plod sploh ni videl, kaj šele, da bi lahko z zagotovostjo trdili, da se ne razvija dobro! Plod se je pokazal na pregledu v 8. tednu. Mi je pa G že v 6. tednu rekel, da je lahko prišlo do poznejše ovulacije in zanositvije ali pa gre za prazno gestacijsko nosečnost.
A je mogoče tvoja kolegica pomislila, da je plod le mlajši?
Jaz se na njenem mestu res ne bi ŠE sekirala in bi počakala do naslednjega pregleda in še takrat bi se ob podobni izjave G raje posvetovala še pri drugem G.
Veš, ti G so tako različni, da ne moreš verjeti. Eni bi takoj delali abrazijo, predno bi se prepričali, če je plod mlajši. Naj nikar ne obupuje in naj misli pozitivno, dokler ji ne bo nekdo 100% potrdil, da je kaj narobe. Do takrat pa UPANJE OSTANE!
Saj vem, da je težko, vendar se mora zbrati in misliti na svojega otročka, da ob tem tudi on trpi.

lp, Jessy

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč prosim
6.4.2005 18:21:06   
teja21
a misliš da je samo mlajši??:zmeden: ker njo je poslala v petek na pregled, kjer menda plodu odvzamejo neko tkivo al kaj:zmeden::ups: a to je abrazija???

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč prosim
6.4.2005 18:48:24   
Teya
a sta se prav razumele, da je noseča od 6 do 8 tednov?
ne, abrazija je v bistvu splav.....

srečno! :rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč prosim
6.4.2005 18:53:25   
Jessy
Lahko je mlajši! Ni za izključiti!
Če gre na odvzem tkiva, potem to še ni abrazija (abrazija je splav - čiščenje).
Bi pa tudi jaz vprašala, če je plod res star med 6 in 8t ali je morda med 16 in 18t? Nisem še slišala, da bi pri tako majhnemu plodu odvzemali tkivo!
Le poročaj, kako se bo izteklo!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč prosim
6.4.2005 19:51:52   
Gina
Počaka naj! Meni so tudi rekli, naj grem na čiščenje, ker se nič ne dogaja, je odmrl. No, danes je star 9 let. Hvala bogu, da nisem šla. Če je kaj narobe, bo itak šlo samo naprej, če ne se bo pa normalno naprej razvijal. Nič ne pomaga, razen čakanje in upanje.:rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč prosim
6.4.2005 22:23:40   
deily
Tvoja prijateljica naj malo počaka.
Pri meni plod zaostaja v rasti za 4t. Sedaj sem v 37t in z :duda: ni nič narobe. Pač je prišlo do kasnejše oploditve, kar je normalno pri nekaterih,ki nimajo rednih M ali pa imajo M na več kot 28 dni.
Sekiranje nič ne pomaga, naj misli pozitivno.
Vso srečo

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč prosim
7.4.2005 11:45:54   
ŽELJA
Povej kolegici, da se je meni zgodilo popolnoma enako kot njej. Moj prvi UZ v življenju, jaz pa sem se mogla pogovarjat o splavu. Enako 6 T, plod velik samo 2 mm, je G rekla da se ne razvija pravilno oz. je lahko celo mrtev. Da naj se pripravim na splav. Še en UZ čez en teden pa je pokazal utrip srčka, moj jenči je ful zrasu in zdej je vse ful ok. Jest vem, da je ful hudo, ampak tile G so res, da ne rečem kaj. Čisto nič ne izbirajo besed, človek bi mislu, da vejo kaj delajo, pa očitno ne. Sem pripričana, da bo vse vredu, zato je naj nič ne skrbi. Plod je tja do 7 tedna skoraj neviden, potem pa začne zelo hitro rasti. Potolaži jo, jaz pa ji želim veliko, veliko sreče.
Čao, čao

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?