|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   datum poroda..
6.4.2005 15:47:03   
KMALU
A veste, da ce zanosimo sedaj rodimo za bozic? Tale datum je res mal "nadlezen", ampak kaj cemo.. Boljse za bozic, kot sploh ne ..,a ni res?

A je katera rodila za novo leto ali bozic?
Kako je bilo? Glede na to, da je v tem casu prava norisnica...:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   datum poroda..
6.4.2005 15:48:49   
Skorpija
en moj frend ima rojstni dan 31.12. pa ne vem kako je bilo z rojevanjem, on pa ni bil preveč navdušen, ker je kot otrok samo eno rundo daril dobival... Pa saj če mene prašaš je čist vseeno, samo da bi bili ti mali pikci zlati...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   datum poroda..
6.4.2005 15:52:07   
KMALU
tudi na to glede daril sem pomislila :)-, ker vem da so otroci rojstnih dni tako zelo veseli, v tem primeru pa so na nek nacin prikrajsani - pa tudi ce za eno cokoladico...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   datum poroda..
6.4.2005 16:21:39   
baguSka
Jst mam tud teto, bratranca in enga prjatlca k so rojeni 1.1., pa moj bivši direktor 25.12. Ko so bli otroci jim je blo full hudo da so dobil le eno darilo ja, za njihove starše pa ne vem..:zmeden:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   datum poroda..
6.4.2005 16:21:48   
PiaM
Moj brat ima roj.dan 24.12., tako da če bi ratalo
:duda:
ta mesec...Imamo že polno decemberskih :darilo: v familiji, tako da bi bilo kar pestro decembra.
:rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   datum poroda..
6.4.2005 16:51:29   
GoYa
Če jaz dobim :)- za božič, bo to najlepše darilo za najino obletnico (letos 11.)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   datum poroda..
6.4.2005 16:51:58   
GoYa
namesto unega smejača tam gor bi morala biti :duda:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   datum poroda..
6.4.2005 16:52:54   
Skorpija
GoYa to pa vsekakor - enajsta obletnica si zasluži tako lepo darilo!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   datum poroda..
6.4.2005 18:15:25   
SašaR
Moj brat je rojen 28.12. in mami pravi da se je imela super v porodnišnici čez nov let.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   datum poroda..
6.4.2005 18:56:21   
neni
Jaz bom tudi presrečna, če bom takrat v porodnišnici. Bom pa poskrbela, da ne bodo za nič prikrajšani, če pa še vedno ne bodo zadovoljni, jim bom pa povedala eno zgodbico, kako sta se imela fant in puca rada in sta si neskončno želela otrok......
Nadaljevanja še ne vem, upam, da ga bom izvedela v naslednjih mesecih.;)

lp Neni

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   datum poroda..
6.4.2005 19:13:36   
Sinja
Pozdravljene,

vse ki čakate, da se vam na testu pokaže :roza::modri:. Želim vam in vam držim pesti, da se vam to čimprej uresniči.
No naj povem okrog teme "datum poroda". Jaz sem imela prvi dan zadnje M 16.03.2004, torej sem imela predvideni datum poroda 21.12.2004. Res je, da je takrat največja gužva v porodnišnici, je pa to tudi ena prednost, saj te kar hitro pošljejo domov in si čez praznike že doma. Rodila sem 17.12.2004 s carskim rezom in bila že 22.12. doma, tako, da smo novopečena družinica preživeli prvi skupen Božič in bilo je krasno. Sedaj je naša princeska stara že 3 mesece in je prava deklina.

Držim pesti za vse, ki čakate pozitiven rezultat.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   datum poroda..
6.4.2005 19:40:58   
Anitka
Moj PDP pa bi bil v primeru zanositve ta mesec 31.12.;)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   datum poroda..
6.4.2005 20:15:08   
aljča
ojla!
Moja svakinja je rodila deklico na 25.12.2004.V bolnišnici Trbovlje je bil tak đumbus, da ni bilo nobene pojstle frej.Vse :nosecka:in:duda:so čakali praznične dni, da bi privekali na svet.Domov pa je prišla prav 30.12.tako, da je mlada družinica že praznovala prvi silvester skupaj.:pujs::pujs::pujs:
Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:, ki bi bila rada:nosecka::nosecka:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   datum poroda..
6.4.2005 20:44:51   
GoYa
neni, midve si moramo rezervirati sosednji posetelji ;) al pa kr celo sobo samo za naju :bravo:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   datum poroda..
6.4.2005 21:58:17   
neni
Goya, še ne vem če bo ena soba dovolj, sej nas bo vendar 8!:)-:)-

lp Neni:miska:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?