Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 8:19:48
|
|
|
|
azarmitra
|
No kolikor jaz vem naj bi se mečava zaprla do enega leta. Vsaj naš malček (14 mesecev) je nima več. Ma fejst trdo bučo, ko bunka po tleh
|
|
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 8:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se zdaj čisto ne spomnim, če je imela mečavo pri 15. mesecih zaprto. Vsekakor pa ne sme biti izbočeno. Mi smo enkrat obiskali urgenco zaradi tega. Na srečo se je začela spuščati in nikoli več nismo imeli težav.
< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 18.12.2008 8:26:58 >
|
|
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 9:02:50
|
|
|
|
cmrucek
|
Mečava se zapre že pred dopolnjenim 1. letom.
|
|
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 9:43:04
|
|
|
|
Najaa
|
Normalno je, da se mečava do 2.leta čisto zapre in postane trda. Pred tem pa ne sme biti izbočena ali kako drugače "čudna".
|
|
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 10:29:31
|
|
|
|
Nogavica
|
Naša je pri 15 mesecih imela še odprto, ampak res čisto malo. Mislim, da bi se naj zaprla do 2. leta, pri enih prej, pri drugih kasneje. Nikoli pa ni bila izbočena.
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 11:30:17
|
|
|
|
lubicamoja
|
Hvala za odgovore! Če bi pa katerakoli vedela kakšne nepravilnosti se kažejo pri otroku ob tem, pa naj le napiše.
|
|
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 12:41:30
|
|
|
|
Massa26
|
Moja hčerka bo kmalu stara 15 mesecev in mečave še nima zaprte. Pravzaprav se meni zdi, da ima še kar precej odprto in me je to tudi skrbelo, dokler nisem ravno ta teden vprašala pediatrinje in ko jo je potipala, je takoj z gotovostjo rekla, da je vse v redu. Ima pa res še prav vdolbinico. Baje se zapre do 2. leta.
|
|
|
|
RE: Kako je pa s tem? 18.12.2008 13:25:59
|
|
|
|
_andreja_
|
moj je bil oktobra star dve leti in je šele avgusta nisem več opazla (torej pri 22 mesecih), je pa res, da se je rodil z zelo veliko, fejst je imel odprto... mi pa nikoli ni bila čudna, če se ti zdi da je pejt k pediatrinji vprašat. vem pa da so od kolegice punčko poslali na slikanje ker jo je pri enem letu imela že zaprto, tko da pri enem letu naj bi bila še odprta, no njo so preventivno poslali, da so videli če je vse vredu, če so se kosti lepo zarasle skupaj
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Ime za fantkagenovefaKatero ime vam je najbolj všeč?Lovro (
21%)
Žiga (
29%)
Miha (
19%)
Filip (
31%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!