|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mečava pri 15-mesečniku
17.12.2008 22:30:15   
lubicamoja
Zanima me kako je z mečavo pri 15 mesečnem otroku?
Kako pravzaprav je s tem pri 15 mescih?
Je lahko izbočena in ali kakšne znake lahko vidimo, da nekaj z otrokom s tem ni v redu?

< Sporočilo je popravil viv -- 18.12.2008 8:59:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je pa s tem?
18.12.2008 8:19:48   
azarmitra
No kolikor jaz vem naj bi se mečava zaprla do enega leta. Vsaj naš malček (14 mesecev) je nima več. Ma fejst trdo bučo, ko bunka po tleh user posted image

(odgovor članu lubicamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2008 8:21:29   
Anonimen
Jaz se zdaj čisto ne spomnim, če je imela mečavo pri 15. mesecih zaprto.

Vsekakor pa ne sme biti izbočeno. Mi smo enkrat obiskali urgenco zaradi tega. Na srečo se je začela spuščati in nikoli več nismo imeli težav.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 18.12.2008 8:26:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2008 9:02:50   
cmrucek
Mečava se zapre že pred dopolnjenim 1. letom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2008 9:43:04   
Najaa
Normalno je, da se mečava do 2.leta čisto zapre in postane trda. Pred tem pa ne sme biti izbočena ali kako drugače "čudna".

(odgovor članu cmrucek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2008 10:29:31   
Nogavica
Naša je pri 15 mesecih imela še odprto, ampak res čisto malo. Mislim, da bi se naj zaprla do 2. leta, pri enih prej, pri drugih kasneje.
Nikoli pa ni bila izbočena.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2008 11:30:17   
lubicamoja
Hvala za odgovore!
Če bi pa katerakoli vedela kakšne nepravilnosti se kažejo pri otroku ob tem, pa naj le napiše.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2008 12:41:30   
Massa26
Moja hčerka bo kmalu stara 15 mesecev in mečave še nima zaprte. Pravzaprav se meni zdi, da ima še kar precej odprto in me je to tudi skrbelo, dokler nisem ravno ta teden vprašala pediatrinje in ko jo je potipala, je takoj z gotovostjo rekla, da je vse v redu. Ima pa res še prav vdolbinico. Baje se zapre do 2. leta.

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2008 13:25:59   
_andreja_
moj je bil oktobra star dve leti in je šele avgusta nisem več opazla (torej pri 22 mesecih), je pa res, da se je rodil z zelo veliko, fejst je imel odprto... mi pa nikoli ni bila čudna,  če se ti zdi da je pejt k pediatrinji vprašat.

vem pa da so od kolegice punčko poslali na slikanje ker jo je pri enem letu imela že zaprto, tko da pri enem letu naj bi bila še odprta, no njo so preventivno poslali, da so videli če je vse vredu, če so se kosti lepo zarasle skupaj

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Ime za fantka
genovefa

Katero ime vam je najbolj všeč?

Lovro (21%)

Žiga (29%)

Miha (19%)

Filip (31%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!