|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dekice za novorojencka
17.12.2008 19:54:02   
PetraSkok
Pozdravljene, mene pa zanima kaksne dekice je boljse kupiti za novorojencka za razlicne ''priloznosti'' ;) Ali je boljse ce so bombazne ali iz plisa, ali je vseeno? Kaksne svetujete? Vesela bom vasih odgovorov. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dekice za novorojencka
17.12.2008 20:03:36   
pocka
Mi smo uporabljali najprej tiste iz flisa (rodila sem marca,tako,da je bila pred tem kar nekaj časa v vreči), pol kasneje, ko je bilo pa bolj toplo,so prišle prav bombažne. Tudi zdaj v drugo bomo naredili tako. Svetujem ti,da kupiš oboje.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2008 20:28:20   
frutka_
Jaz jih imam celi kup. Različne. Bombažne, pletene, flis...Različnih dimenzij. Mahnjena sem na dekice.user posted image Tako imam eno vedno v vozičku. Eno v jajčki. Eno v torbi za rezervo. Eno v postelji.user posted image
To ostane, pa vedno ti pride prav.

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2008 21:19:18   
cursa
Tudi mi imamo cel kup dekic, od bombaža do flisa. ZA v voziček, dve v posteljici, ena v lupinici, ena na sedežni, ena v ležalniku. Pa zih bi se kje še kakšna našla. Sem na začetku kupila le dve, potem sem jih pa še en kup dobila za darila. user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2008 8:32:28   
NTS
Tudi mi jih imamo kar nekaj, sem pa pri tistih na začetku gledala predvsem na to da se dajo prekuhati. Mi je še vedno pomebno da se vsa oblačila dojenčka dajo prati na visokih temperaturah.

Imamo pa takšne iz flisa, bombažne, nekaj tanjših in dosti debelejših.

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2008 8:33:46   
ninini
Ena ti bo tako premalo,sej jih je treba večkrat prat  pa si kupi vsako eno bo najboljš.Jaz sem jih tudi imela več.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2008 10:31:38   
Soncnica Sandra ***
Jaz jih imam cel kup, je pa res da so vse iz flisa.
Rodila sem začetek maja, tako da čez poletje jih niti nisem uporabljala, sedaj na jesen in zimo so super, za spomladi si bom pa še bombažne kupila

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?