Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubosumje - kje je meja 18.12.2008 14:47:44
|
|
|
|
pokica_
|
Veš kaj? Ti si privošči večdnevni počitek, pa ni treba da na dolgo razlagaš, zakaj in kako in s kom....Še pred tem, pa nebi bilo slabo, da mu postaviš ultimat; da naj to svoje ljubosumje pospravi na podstrešje in ti da mir, če ti pa ne verjame nič, tako kot se obnaša....pa naj spakira. Povej, da v takem odnosu ne misliš živet in vztrajat. Verjemi,da bo pomagalo!!! Pol si pa le v miru privošči počitnice!
|
|
RE: Ljubosumje - kje je meja 27.2.2009 18:34:52
|
|
|
|
srečnež
|
Pozdravljeni. Tudi jaz sem na istem, kot si ti. Osem let dokazovanja, kreganja in pregovarjanja zaradi ljubosumja.Pustil sem hobi, prijatelje in vse, kar mi je bilo v veselje. Pred dobrim letom pa se nama je rodil otrok in mislil sem, da se bo kaj spremenilo. In se je še na slabše. Iz dneva v dan sem bil psihično bolj na tleh, čedalje manj sem naredil zase in prišel tako daleč, da sem se odselil in zapustil moj največji zaklad in dragocenost. Svojega sina. Minilo je tri mesece in še danes se sprašujem, kako mi je lahko ljubosumje uničilo življenje in družino.
|
|
|
|
RE: Ljubosumje - kje je meja 27.2.2009 18:56:57
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: fergie V "načrtu" imam, da bi januarja šla čisto sama za 3 dni v toplice. SAMA. Ja no, to je že znak, da nekje v odnosu nekaj ne štima. V že tako dolgočasne toplice, ki so sicer najboljše za kake upokojence niti slučajno ne bi šel brez žene, s čim bi se pa zabaval.
|
|
|
|
RE: Ljubosumje - kje je meja 27.2.2009 18:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR IZVIRNO SPOROČILO: fergie V "načrtu" imam, da bi januarja šla čisto sama za 3 dni v toplice. SAMA. Ja no, to je že znak, da nekje v odnosu nekaj ne štima. V že tako dolgočasne toplice, ki so sicer najboljše za kake upokojence niti slučajno ne bi šel brez žene, s čim bi se pa zabaval. Z opazovanjem upokojenk
|
|
|
|
RE: Ljubosumje - kje je meja 27.2.2009 19:47:59
|
|
|
|
end1
|
fergie si odšla v toplice ???? ti si njemu 20 let igrala kot je on hotel, zdaj bi pa kar naenkrat vse spremenila. Pravim da je čas za se zdivjat v mladosti. Tudi to, da šele zdaj imaš raje sebe kot njega, najprej je treba sebe imeti rad, da si še koga sposoben (pri tem ne mislim otrok, ampak partnerja). srečnež tudi zate je kakšna možnost nazaj, spoštuj se in meje se rad, tudi samo otrok je že družina. Držim pesti zate.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?