Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako do višje porodniške? 17.12.2008 13:27:28
|
|
|
|
zmajaz
|
Višina porodniške se izračuna kot povprečje zadnjih 12 plač - višino porodniške lahko izboljšaš samo z višjo plačo in ničemer drugim.
|
|
|
|
RE: kako do višje porodniške? 17.12.2008 13:30:23
|
|
|
|
sazi
|
kot pravi zmajaz s tem, da ko si povišaš plačo, se povišajo celotni stroški delodajalca in to ponavadi več, kot potem profitiraš z višjo porodniško
|
|
|
|
RE: kako do višje porodniške? 17.12.2008 13:50:47
|
|
|
|
Flora2
|
Še eno vprašanje, če imam rok 04.08.2008, kdaj bom morala oddati vse papirje in do katerega meseca nazaj se mi bo štela porodniška oz. če oddam papirje julija moram gledati za 12 mesecev nazaj je to juli 2007? A prav razumem?
|
|
|
|
RE: kako do višje porodniške? 17.12.2008 14:29:59
|
|
|
|
2ursae
|
morda se lotiš kakšnega dežurstva ali pa delaš nadure ... pač v smeri višjega mesečnega dohodka
|
|
RE: kako do višje porodniške? 18.12.2008 9:10:17
|
|
|
|
mojca345
|
ja flora prav misliš, glede 12 mesecov. kako je z papirji ne vem, pojdi na stran CSD, pa lahko na njihovem forumu vprašaš isto vprašanje....ti bodo z veseljem pomoje odgovoril...
|
|
|
|
RE: kako do višje porodniške? 27.12.2008 21:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo tako, da si povisas osnovo,od katere so placani davki in prispevki. To pomeni visjo placo za enako delo ali vec dela za vecjo placo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?