|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 12:44:06   
nizozemka
zivjo! vceraj smo izvedeli (test), da sem noseca, sumim, da okoli 2 tedna.9nebesa Problem je v tem, da nenehno bruham!! Silim se s krekerji, bananami, cajem, pa nic ne zadrzim v sebi... Smola je, ker sem ravno na Nizozemskem in domov letim sele v soboto...
Brala sem, da je normalno, ce bruhas in celo zgubis nekaj kil... Zanima me, ce ima katera podobne izkusnje in kako se lahko pomaga...
Kako naj jem, ce mi je pa nonstop slabo in bruham??? Koliko casa se?? stara sem 25 let...
Veselim se vasih odgovorov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 12:58:49   
Udb
Najprej čestitke!! :rozica:

Če kar naprej bruhaš, je najbolj problematično to, da lahko dehidriraš, s čimer ogroziš sebe in :duda:! Tako da ti priporočam, da čimprej obiščeš zdravnika! Sicer pa veliko pij in je po malo in velikokrat.

Slabosti pa minijo....tam okrog 12-14 tedna!

(odgovor članu nizozemka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 12:59:40   
dory
2 tedna noseca pa je ze test pokazal..kaj mas to za en test? Jest bi tud to :)

O tem problemu bi se jaz pogovorila z ginekologinjo...ona vaju bo s tamalim najbolj znala zascitit...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:00:24   
emaa
noseča si pa verjetno 4 tedne, ker se tedni štejejo od prvega dne zadnje menstruacije

Neposredna povezava do sporočila: 4
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:07:25   
nizozemka
O, Hvala za lepe zelje, sprobala sem 2 clearblue-a. problem je ravno v tem, da je nemogoce obiskati ginekologinjo, ker sva s fantom pri njemu doma na Nizoz.. Kako naj neham bruhat??? Nekatere srecnice sploh ne bruhajo...:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:09:33   
nizozemka
Hvala za odgovor. Saj pijem veliko tekocine. Ce bi mi bilo samo slabo, bi se bilo, ampak jaz bruham...:((

Neposredna povezava do sporočila: 6
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:16:04   
nizozemka
4 tedne... Ne vem se, me pa prav zanima... Zdaj me je pa res strah, ker sem bila na eni zabavi in sem pila tudi alkohol, ampak ne veliko. Sem pa zdaj, preden sem odpotovala zaradi sla k zdravnici, ker v MB razhaja virus, ko ti gre na bruhanje. Mislila sem, da je to to. vsega skupaj sem vzela 6 tablet proti bruhanju!!!! Ni me niti vprasala, ce bi lahko bilo kaj drugega, jaz pa takrat tudi se nisem nic sumila... upam, da ne bo kaj narobe zaradi tablet...
LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:24:43   
Grascakinja
Tisti alkohol ne bo škodil, problem bi bil, če bi konstantno pila alkohol. Za tablete ne vem, tako da ne bom pametna.
Kar se pa bruhanja tiče, pa če je tako hudo, pojdi k zdravniku, četudi nizozemskemu. Ne le, da dehidriraš, izgubljaš pomembne elektrolite in minerale, pa da ne bo kaj narobe z ledvicami.

Veliko sreče in zdravja!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:30:46   
Rozalija
Nelit se pije če se bruha da ne dehidriraš, probaj najti kaj takega na Nizozemskem. Jej pomalo čez cel dan in veliko počivaj, pa izogibaj se smradom (kuhinja.... smrdeča hrana, parfumi... to vse draži in je moteče). Potem pa čimprej k zdravniku, če ne že kar gor.

Prijateljica je bruhala cele 4 mesece in bila nekaj časa celo v bolnici..... pač ene tako reagirajo na nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:31:54   
NinKa
Ojla,

Jaz ta problem zelo dobro poznam....sama sem imela isto. Začelo se je okoli 5 tedna nosecnosti, kak teden po tem ko ni bilo M in sem naredila test. Bruhala sem konstantno 13 - 20 krat na dan. Nisem nic obdrzala v sebi. Moj G. me je imel ful pod kontrolo. Pošiljal me je v KC pa nisem hotela, ampak pod pogojem da če že nisem hrane v sebi obdržala, sem mogla pazit da sem dovolj pila. Na preglede sem pa hodila 2 x na teden. KRI, urin, vsake 2-3 tedne UZ....to je pri meni trajalo do nekje 6 meseca. Pol se je malo umirilo. Bruhala sem še samo 4x na dan, zadnji mesec samo še zjutraj.

Z :duda: je bilo cel čas nosečnosti vse BP, mi je na Nuhalni dr. Strahova rekla malo grdo, da mala pikica v meni je ko mali parazit, vzame si vse kaj rabi. Kao trpiš pa samo ti. Jaz sem v prvih 4 mesecih nosečnosti shujšala cca. 20 kg. Dobro da sem imela nekaj "zaloge", drugace se ne bi za :duda: in ne zame dobro izšlo.

Moj nasvet: NE OBUPAJ......vse mine....

:sloncek::kuza::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 13:33:20   
Grascakinja
jooooj, boga NinKa, sam da se je dobro izšlo....:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
6.4.2005 14:01:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 12
   KONSTANTNO BRUHAM !!!!!!
6.4.2005 14:07:55   
nizozemka
najlepsa hvala za vase odgovore!!!!!!!!!! vsem skupaj zelim lep dan:) samo , da bo vse ok...

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?