barni
|
http://www.ringaraja.net/forum/Kam_z_otrokom_v_teh_dneh%3F/m_3375272/tm.htm Jaz sem na to temo sprasevala nekaj casa nazaj. Ker imam isti problem. Lahko si preberes nekaj idej, ki so jih napisale uporabnice. Jaz sem z naso pupo ko je bila mlajsa hodila ven v vsakem vremenu (dez, sneg, megla, veter...) in to brez problema. Zdaj ko je stara vec kot leto, je ni mozno peljat ven v vozicku z dezno prevleko, ker je ze brez prevleke v vozicku travma, ker ves cas sili ven (sem probala, pa ni zneslo, sva bili obe mokri). Tako da ni sans, da jo dam pod prevleko. Z deznikom v roki je nemogoce peljat tudi nas vozek-marelo. Lahko bi sla z ruzakom, pa je nasa pupa precej tezka, tako da jo tezko nosim dalj casa. V avtu tudi ne zdrzi dolgo, zacne protestirat. Soping centri kot sem ze napisala odpadejo. Kolegica ima doma prehlajenega otroka, tasca pa tudi ne pride vsak dan za dve uri k nama. Nekaj casa se tako igrava, kaj ustvarjelnega ne moreva poceti, ker sem poskusila delati okraske, pa se ni izslo; beri, vse je bilo zmeckano in raztrgano. Razmisljam, da bi nabavila nove igracke, ker so mi te, ki jih ima nasa pupa sedaj, ze malo dolgocasne . Tako da cakava na lepse dneve, ko se nas bo vreme malo usmililo. In da shodimo. Ker meni se pocas ze mesa tle notri.
|