Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po abraziji a brez izcedka ??? 17.12.2008 9:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nikmaš nobenih krčev, bolečin v maternici, potem naj bi bilo vse ok., tud če ni več izcedka. Sicer je pa najbolje vprašat kar svojega g, najbolje ve.
|
|
|
|
RE: Po abraziji a brez izcedka ??? 17.12.2008 9:49:35
|
|
|
|
copka
|
Zal mi je, da si morala cez to. Jaz sem izcedek imela dva dni, ene pa po en teden ali vec. Po moje odvisno. Te pa opozarjam, da ce bos imela vrocino, da gres takoj nazaj. Meni niso vsega scistili (so nezni pri abraziji, da ne poskodujejo maternice) in sem zakuhala na 39C.
|
|
|
|
RE: Po abraziji a brez izcedka ??? 17.12.2008 15:15:20
|
|
|
|
Nogavica
|
Pri meni je bilo skoraj identično - plod odmrl v 9. ali 10. tednu, da ni utripa pa sem izvedela v 12. tednu na NS. Jaz sem imela izcedek tisti dan po abraziji, naslednja dva nič, potem pa se je "odprlo" in sem imela izcedek kak teden, ampak ne močnega. Žal mi je, da se ti je to zgodilo
|
|
RE: Po abraziji a brez izcedka ??? 17.12.2008 19:55:40
|
|
|
|
strumf
|
meni je plod odmrl v 16 tednu, vendar so to ugotovili šele v 20 tednu. po abraziji sem imela dva dni kar močno čiščo, potem se je umirila in sem še krvavela slab teden kot pri normalni M. bi te pa res opozorila, če boš zakuhala moraš nujno G. srečno
|
|
|
|
RE: Po abraziji a brez izcedka ??? 17.12.2008 22:44:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Zvesta, žal mi je, sploh nisem vedela . Glede izcedka ne skrbi, moja prijateljica je imela tudi samo en dan malo, jaz pa sem recimo po prvi abraziji krvavela cel teden, letos po zadnji pa tudi samo dva dni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?