|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   buscopan/seks
6.4.2005 11:39:39   
smeja2
Živjo!
Ravnokar sm pršla iz pregleda pri svoji G in že mam nova vprašanja! :bravo:
Vprašala sem jo namreč kako je kaj s seksom pa če lahko normalno prakticiram (v sredo grem namreč k našmu očiju v tujino, ki me že komi čaka :)- :sloncek: )
Pa je rekla da lahko tko nežno in najbolš na boku!
Pol pa je rekla eno čudno - namreč da jaz ne smem orgazma doživet? Pa sm ji rekla, da sm slišala da je to baje za dojenčka fajn, kot ena masaža!
Je pa rekla da je to proti koncu dobr, če hočš porod sprožit! Prej pa ne ker valda da nočš prej rodit!!
To se mi zdi malo čudno, ker skoz kle na forumu berem, da vse normalno seksate!
Aja pa še pol mi je dala ene tablete Buscopan, kao če mi bo trebušček kej preveč otrdel? A mate kakšne izkušnje s tem?
Drgač je vse ok z mano! Sploh nimam niti enga problema!S pikico pa je tud vse ok!
LP
smeja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   buscopan/seks
6.4.2005 11:41:56   
Čiračara
:ups:čudno.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   buscopan/seks
6.4.2005 11:43:30   
Anonimen
Veš kaj, vidva kar seksajta normalno. Res je, da naj bi to pšospešilo porod ampka spet pa to ne pomeni, da če boš v 16. tednu sexala boš pa kar rodila oz. imela splav. mogoče ja, če bi imela kakšne posebne zdravstvene težave in zato ne bi smela. Tako pa...

Še to, midva z mojim možem sva v 42. tednu vsak dan 2 x, da bi se kaj zgodilo, pa se ni. So mi mogli sprožit porod!

Brez skrbi!

(odgovor članu smeja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   buscopan/seks
6.4.2005 11:44:34   
Naja31
Tebi je pa tvoja G odgovorila ravno nasprotno kot ponavadi pravijo. :zmeden:
Ce je vse ok, je tudi :sloncek: dovoljen, pa tudi orgazem mislim, da ni prepovedan. Kaksnih 6 tednov pred koncem pa obstaja nevarnost sprozitve poroda zaradi seksa, in ga potem odsvetujejo. Za prej pa sem mislila, da ne? :zmeden:

Lp, Naja

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   buscopan/seks
6.4.2005 11:47:04   
malika
Ah, ona si je pomoje kakšne divje orgije predstavljala zato ti je to rekla. :)-:zmeden:

jaz sem imela prepoved sp. odnosov v prvi nosečnosti in to od 20 tedna dalje, zaradi predležeče posteljice; zdaj v drugo pa imam pset strogo mirovanje zaradi otrdevanja trebuha(od 22 tedna dalje) pa mi ni nič prepovedala. Imam pa doma bucsopan, pa spasmeks,... proti krčem.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   buscopan/seks
6.4.2005 11:50:01   
smeja2
malika sej je to tud men na pamet pršlo (uno o orgijah)
haha :)-
Sej tok pameti pa mam tud jaz, da verjetno kej tko divjega ni dobr ne, pa čeprov sm bjonda :)
Aja pol je buscopan proti krčem?

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   buscopan/seks
6.4.2005 11:50:12   
tulipan
Buscopan ti je dala preventivno, če bi mogoče prišlo do krčenja maternice, tudi meni ga je dala, a ga nisem rabila, saj je bilo vse normalno...
Orgazem pa ti lahko ravno toliko škodi kot sam odnos ali pa kakšen šport ali pa dvigovanje bremena - če je nosečnost rizična, je lahko vsaka stvar tista, ki kaj sproži,drugače pa so malčki kar trdoživi in jih razni "pretresi" prav nič ne motijo!:)

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   buscopan/seks
6.4.2005 11:51:06   
Anonimen
Prvič slišim :zmeden: Za prepoved in tudi da dobiš kar tablete proti krčem. Sej je ja oboje čisto naravno!!!

(odgovor članu smeja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   buscopan/seks
6.4.2005 12:03:24   
aneja1
Jaz sem nekje prebrala, da če ženska pri spolnem odnosu doživi orgazem, je to celo zdravo za otroka, za prekrvavitev.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   buscopan/seks
6.4.2005 13:18:34   
nikitta
pravijo, da otrok enako čuti kot mamica...pa jaz mislim, da mu res ne bo slabo:)-

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   buscopan/seks
6.4.2005 13:34:20   
NENAJANI
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: Ne vem!!!!! Midva od začetka nosečnosti sexava normalno, razen to da se prilagajava trebuščku se ni nič spremenilo!!!!! Po mojem, če ti paše...:love::love::love::love: Tudi jaz sem slišala, da sex sproža porod, toda to sperma ( tk sem jst čula)
Za tablete pa nimam pojma zakaj ti jih je dala, meni ni nikoli od sexa otrteval trebuh!!!!!!!!!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
L.P: Nena:rozica:

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   buscopan/seks
6.4.2005 13:35:59   
smeja2
Hvala punce!
Sej jaz tud tko mislm k ve!
Sm že itak mislna mal preslišat tole njeno priporočilo!
Zdej ga bom pa še lažji, ker vidm, da niti ena ni niti slišala kej o tem (ravno nasprotno)!
lepo se imejte vse in uživajte! 9nebesa
lp
smeja

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?