Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: okrevanje po odstranitvi pregrade 16.12.2008 19:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
1.dan pregledi in od kosila dalje tešč 2.dan poseg 3.dan po viziti domov kakšnih posebnih bolečin ni bilo, karvavitve 3 dni, počivala sem še 2 dni doma skupaj s posegom sem bila doma 1 teden potem pa v službo je pa bila menstruacija po posegu bolj močna in boleča vendar točno na 28. dan po posegu srečno
|
|
|
|
RE: okrevanje po odstranitvi pregrade 17.12.2008 8:13:07
|
|
|
|
ursa30
|
prišla sem v petek zjutraj, kjer so mi vzeli kri, vodo,... dopoldne sem bila operirana, v soboto dopoldne sem bila pa že odpuščena. bolečin ni bilo nič oz. so minimalne. prve tri dni sem kar fajn krvavela, potem pa čedalje manj, sem pa imela izcedek 14 dni. na bolniški sem bila en teden. je priporočljivo počivanje, ne smeš dvigovati nič težkega,... prvo menstruacijo sem dobila en mesec po operaciji, ki je bila zelo močna in boleča. ampak baje je to normalno.
|
|
|
|
RE: okrevanje po odstranitvi pregrade 17.12.2008 8:32:59
|
|
|
|
Luni
|
Isti dan sem šla domov, dopoldan je bil poseg, okoli 12-ih sem se zbudila, počakati sem morala popoldansko vizito in so me spustili domov...
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?