|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 9:34:27   
jaz99
Že nekajkrat sem slišala od ljudi ,da je nekje v Mariboru al Celju skladišče od teh trgovin in da če greš tja da je veliko ceneje ,kot če naročuješ preko kataloga. Pa bi vas prosila, če katera ve ,da mi vsaj prbližno napiše kje to je in če se res splača it kupit tja in pa če si lahko tam tudi probaš hlače, kostim ali obleko

HVALA

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 9:39:25   
Čiračara
Ufff prvič to slišim:ups:. Ampak sliši se pa dobro:bravo::bravo::bravo:...Upam, da bo res katera vedela kaj več povedat o tem, ampak v Celju tega sigurno ni:(...

LP:sloncek:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 9:47:45   
Teni_
Neckermann ima v Bohovi tako trgovinico, kjer lahko kaj kupiš. Imajo pa precej manj stvari kot pa v katalogu. Samo ne me pa vprašat kje je to točno, ker sem bila enkrat tam, pa bi vedela, kje je, samo, če bi se tja peljala. Če se ne motimje na stavbi tabla, ki se lepo vidi.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
6.4.2005 9:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jaz99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 9:54:42   
babylove
To sem pa že pred kakimi 5 leti slišala, da ima Quelle skladišče na Štajerskem, ne vem točno kje. In trgovino zraven. Pokliči na Quelle in direktno vprašaj, saj je v katalogu številka. Pol pa še nam povej ;).

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 9:58:41   
puncica
Tudi jaz prvič to slišim. Me pa res zanima če je res

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 10:19:33   
lutka
Tudi jaz sem že bila v Neckermanovi trgovini v Mariboru.Če se pelješ proti Mb iz Celjske strani je na desni strani pred OMV-jevo bencinsko.Piše na veliko je pa tam tudi napi AMIS-ali nekaj takega:ups:.

Ne vem no,jaz sem bila razočarana.Imajo stvari iz preteklih sezon.Te stvari,ki so zdaj v katalogu jih tam še nimajo.Je pa res,da je dosti ceneje.

Za Quelle pa nimam pojma:zmeden:

lp

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 10:43:36   
pravljica
lutka in kdaj lahko greš tja? je to navadna trgovina ali prej pokličeš al kako to zgleda?

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 10:44:55   
Teni_
Nič ne rabiš prej klicat, greš kar tja, samo pa ne vem kako olgo je odprto. Po moje do kakih petih, ker smo mi šli takrat popoldan.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 10:51:23   
jaz99
Joj puce hvala. Ko se bom pelala na vikend ali pa iz njega se bom spotoma ustavila in pogledala,ker ta kostim je že kar nekaj sezon v katakogu

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 11:08:59   
Kadija
Drage moje tukaj pa vam lahko pomagam, kolikor boste želele, saj delam pri Neckermannu!
Resda imamo trgovino na Tržaški 85, vendar ne pričakujte čudežev, ker se tukaj prodajajo artikli iz preteklih sezon.Kaj pač ostane.Včasih se pa splača it pogledat, saj so včasih nore akcije in tudi kaj pametnega!Prihaja pa vedno kaj zraven, tudi za naše sončke, vendar pa malo kasneje, sedaj ni veliko.Poglejte, če pa bo kakšna akcija vam javim pravočasno!:rozica::rozica:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 11:12:31   
Čiračara
:rozica::rozica:Hvala Kadija

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 11:29:26   
pravljica
kadija ne pozabi javit :bravo:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 11:32:58   
malika
Kadija a so samo obleke ali ostalo tudi na voljo?

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 12:29:38   
Kadija
Ker sem na bolniški nisem mogla prej izvedet ampak ravno danes se je začela akcija vse po enotnih cenah:bravo:.To pa pomeni:Bluze in hlače 990 sit,Ž.jakne 1990,Moški sakoji 2990, mali gosp. pripomočki 490-vendar tu ni kaj prida.Danes se odpre ob 14 uri in je odprto do 19, razen v soboto je odprto od 9 do 14 ure.
Prodaja pa se vse živo od oblačil, igrač,posode do karčnega kavča.Včasih je kakšna stvar v okvari in če ima ktera doma mojstra, ki zna kako malenkost popravit, se splača, saj jo dobiš po smešni ceni, npr.kakšen kuh. aparat ali orodje.
Saj pravim splača se pogledat, vendar ne pričakujte pa čudeža.Včasih je včasih pa ni nič, kako pač naletiš:).
Torej drage moje, če je katera blizu-V napad akcija traja od danes pa do 12.4. oz do odprodaje zalog.:kuza:.pa mi javite, če se je splačalo!:rozica::rozica:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 14:22:58   
jaz99
zDEJ MI PA PRBLIŽEN ŠE NAPIŠ ,KAKO SE PRIDE DO TJA ,KER SEM JAZ BAKSUS IZ LJUBLJANE IN SKORAJ NIČ NE POZNAM UN KONC... RAZEN SLADKI VRH IN JUKATAN.

OPROSTI ZA VELIKE ČRKE

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 20:43:19   
Anja
Tam, ko je Cuker Špic...no...tam ni :)-

Zraven Yukatana v Šentilju pol pa levo....tud ni... :)-:)-

Torej pripelješ se iz glavnega mesta ;) Prideš v krasno vaško okolje (Hoče). Pelješ se kr proti najlepšemu slovenskemu mestu 9nebesa

No, da skrajšam.

Ko se pripelješ po hitri cesti do Hoč, greš še kar naprej, po tej cesti naravnost, na desni boš zagledala OMW pumpo (bencinsko). PRED!!!!! tole pumpo greš desno, pol boš pa itak vidla tablo NECKERMANN. Ni pa tam gosto naseljeno, tak, da se ne bat da bi se izgubila :) :) :)

Dobrodošla v mestu ob Dravi :)

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   QUELLE ali NECKERMANN
6.4.2005 21:55:54   
Kadija
Še bolje pa je, če si že takoj za Hočami pozorna na desni strani se fino vidi cela stavba z ooogroomnim napisom.
Ostalo pa ne rabim več dodajat.Je Anja lepo napisala. Pa dobrodošla!:rozica::)

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?