|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen pekač
16.12.2008 13:13:04   
Anonimen
Imela sem okroglo jensko posodo, pa sem jo razbila. Sem v nakupu nove oz pekača, pa sem gledala v Mullerju litoželezen pekač, glinen pekač, jensko posodo..Res, da je jenska cenejša, vseeno pa premišljujem o nakupu litoželeznega ali glinenega, pa ne vem, ali je glede oprijemanja hrane kaj dosti boljši od jenske posode. V Vsakem primeru pa mora biti s pokrovom. Kakšne pekače kaj imate in kako ste zadovoljne z njimi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:14:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kakšen pekač
16.12.2008 14:17:11   
Mišni
Če imaš mikrovalovko in jo uporabljaš, potem je boljša jenska posoda.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2008 20:32:59   
robinzon
Odvisno od financ in pričakovanj. Litoželezna je dobra, je pa poleg tega, da je draga tudi zelo težka. Za jensko veš, kakšna je, zdaj je v merkurju v akciji, trije pekači, štirioglati ali ovalni, cena je okrog 13€. Meni je najboljši glineni od Bojneca. Se lepo speče in krasno čisti.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2008 10:04:10   
Anonimen
Meni jenska ravno zaradi tega ni fajn, ker se vse prime. Kaj pa v glinenem? Sem pa gledala v Mullerju alugus varianta 8l za ca 50 evr. Toliko bi bila še pripravljena dat.

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2008 18:13:40   
robinzon
Glinen se krasno čisti, se pa tudi lahko razbije. Še sreča, da se kupi potem kaj novega. Največjo napako sem naredila, ko sem kupila dva enaka kompleta krožnikov. Jih gledam že 15 let in jih nikoli ne zmanjka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2008 21:16:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon
Jih gledam že 15 let in jih nikoli ne zmanjka.

Nimaš nobenega slabega dneva?user posted image

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2008 22:04:57   
robinzon
Decembrka, si me nasmejala, bolj slabo razbijamo, ideja pa ni slabauser posted image . Samo kaj, ko pomislim, da bi bilo treba nove izbrati, pa spet rata problem. Mi ne sedejo tako hitro, pa še precej drag okus imam, tako pravi moj mož.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2008 13:18:02   
Anonimen
Da povem vsem v nauk;
v Hoferju sem kupila pekač alugus s steklenim pokrovom za ca 19,90.  Mož pa da danes speči krvavice, jih najprej duši, potem odkrije, da se zapečejo, da pokrovko v pomivalno korito in odpre pipo z mrzlo vodo....steklena pokrovka se je razletela na koščke. user posted image  

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2008 13:26:38   
Felicita
jah kaj je pa pričakovov?! seveda se to nardi, vsaki stekleni reči bi se. vročega stekla ne smeš polivat z mrzlo vodo, ker se na zunanji strani (torej tam kjer ga poliješ z mrzlo vodo) hitro skrči, znotraj pa ne, in maš črepinje. no, bosta vedela za drugič.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2008 21:20:54   
Anonimen
Enkrat na vsake kvatre se štuli za štedilnik, kar mu z veseljem prepustim, pametuje....no, danes je hitr nehal-pametovatuser posted image

< Sporočilo je popravil decembrka -- 26.12.2008 21:21:30 >

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.