|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 21:34:15   
KMALU
Punce rabim nasvet, ker moj dragi ne bo zdrzal takega tempa - ce bova to pocela vsak dan. :)-:)-

Jaz se orientiram po tabelah, ki napovejo kdaj imas ovulacijo ( glede na to na koliko dni imas M.. )

Problem je, da mi ena tabela kaze, da imam plodne dni od 30.3. do 4.4.
Druga tabela pa od 31.3. do 7.4.

Katero bi upostevale ve?
Kdaj bi bil po vasem DAN OVULACIJE...

P.S. Nimam klasicnih znakov ovulacije, beli tok imam vedno in nic me ne spika... :grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 21:35:51   
pika74
KMALU - a ti lohk dam en nasvet?

Tak čist mim;).

Pust te koledarčke pa tabele.

Pejt na sončk:):) pa uživej vsak dan. Pa :sloncek::sloncek::sloncek: sam zarad užitka. Dej se na off.

Pa boš vidla, da bo ratal.

Narava nima koledarčkov. UŽIVAJ ŽIVLJENJE!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 21:36:33   
Pia73
Draga moja, če bi katerqa to vedela, ne bi bila na tem forumu,... pa dajta seksat na 3-4 dni,... ni hudič, da enkrat ne natrofita,...

Kljub vsem datumom, ki si jih napisala lahko, da imaš O na x dan,...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 21:37:08   
KMALU
Ah sej ven... Ampak tako sva pocela ze nekaj casa in zgleda nisva zadela ovulacije...

Zdaj si ga pa ze mocno zeliva, zato poskusam vse.. Tudi racunanje in bi mi prav prise kak nasvet.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 21:37:46   
pika74
Res ni vredn. Jst sm tud štela vse možne lune, pa se mi je nakonc skor zmešal.

Zdej pa uživam na svoj način8)8)8)8)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 21:40:41   
GoYa
KMALU, vsak drug dan bo tudi ok. Še boljše.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 21:41:39   
pika74
ja, jst mislm, da je najboljš vsak dan - ampak od srca :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pol zihr ne morš falit.

sam ne vmes na uro gledat:)-:)-:)-.

:miska::miska::miska:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 22:07:09   
Anitka
Nič več računat, samo še hopacupat od konca M pa vse tja do začetka naslednje ;):)-;):)-;):)-;):)-;) Vsak dan, ali na dva, ali tri ali celi štiri dni - po želji. Pa ni :hudicek: da nam ne rata. Pa čimveč na sončki bit

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 22:55:30   
katja76
Pravijo, da se otroke dela z užitkom. To je vsekakor vredno upoštevat. Jaz sem prvič in drugič zanosila okrog 25 dneva (ciklus imam na 35 dni). Sploh nisem vedla, da lahko semenčice preživijo v maternici ali jajcevodu do tri dni in čakajo na ovulacijo, pa se je to zgodilo moji kolegici, ki bo zdaj imala tretjega. Ne glej na O, ampak uživaj.:bravo:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PLODNI DNEVI
5.4.2005 23:04:37   
Anonimen
Midva sva v času O vsaki drugi dan in je ratalo v prvem mesecu.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   PLODNI DNEVI
6.4.2005 7:20:07   
girly
dejta z užitkom :sloncek:, če vama paše lahko vsak drugi dan, potem bo sigurno ratalo, če pa vama paše manjkrat, potem pač dejta manjkrat.samo takrat ko vama res paše.dejta :sloncek: zarad sebe, zarad užitka, ljubezni, ne zarad :duda: pa bo enkrat sigurno ratalo.

srečno!

LP :kuza:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PLODNI DNEVI
6.4.2005 11:17:02   
Še ena T
Od 29.03. do 08.04, na vsake dva dni... ne moreš sfalit.

So pa lahko drugi razlogi, da ne rata v vsakem ciklusu...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PLODNI DNEVI
6.4.2005 12:50:18   
KMALU
hihi. Se ena T...
Moj dragi ima vsak dan dva treninga - profesionalni sportnik, zato toliko telovadbe od njega ne morem zahtevat, ker bo skupaj padel.. :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PLODNI DNEVI
6.4.2005 13:51:11   
girly
pol je pa idealna rešitev, da se pri :sloncek: ti malo bolj razmigaš in on bolj počiva (beri si ti aktivna,on pasiven) pa bo vse ok in ne bo skup padu.pa še pasalo mu bo,verjemi :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   PLODNI DNEVI
6.4.2005 14:36:28   
Gea1
Kaj pa če ti seks iz užitka paše le par krat na mesec? Kako pa pol lahko zanosiš?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PLODNI DNEVI
6.4.2005 22:40:37   
Anonimen
GEA1, pa tistih parkrat naj bo v času O. Če bo iz srca, pa ni :hudicek:, da ne bo kmalu ratalo.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?