|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje ste septemberke??
5.4.2005 20:43:15   
teja21
dober večer, kako napreduje vaš:duda:, je katera že izvedela spol???
kako pa trebuščki, meni se že kar fajn pozna, samo spodnji del, pa kilce so tudi mal poskočile, pa vaše??
kako pa vam gre z strijami??
jaz bom izgubila živce, na bokih se mi še vedno širijo:((:zmeden:

lep pozdrav 17t:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kje ste septemberke??
5.4.2005 21:25:31   
smeja2
Jaz mam jutr pregled!
MOgoče pa že zvem kaj mam :bravo:
Drgač pa sm ok! Buši raste!
S strijami pa zaenkrat nimam problemov, se mažm z mandljevim oljem!
Sam jaz sm mislna, da strije ratajo bolj pol k si čist raztegnjen? :zmeden:
lp
smeja

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kje ste septemberke??
6.4.2005 7:24:35   
Čiračara
Jaz še vedno ne vem al bo pupa ali bo fantek:love:, mogoče izvem na pregledu ta mesec.Ah trebušček se malo pozna, ampak če gledam fotke nekaterih punc je majhen:(..
Kilce? V 15 tednih cca.3kg.Redno se mažem proti strijam, ampak vem da bo sigurno kakšno dobila, ker imam tako kožo. Nekaj jih imam že od prej ko sem se v puberteti zelo na hitro zredila:((...

LP:sloncek:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kje ste septemberke??
6.4.2005 8:00:13   
tannya
Dobro jutro
Tudi jaz še ne vem ali bo punčka ali fantek...
Trebušček mi je ta teden zrastel, malo ga imam po še od prej;)Zredila sem se cca 4 kile, čeprav imam občutek kot da bi se za 20...
Strije imam tudi še od prej (podobna kot Čiračara), se pa pridno mažem s karitijevim masalom in madljevim oljem...jao jao vsak večer sem mastna, da se me moj dragi skoraj ne upa prijet;)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kje ste septemberke??
6.4.2005 8:02:09   
Lenči
Dobro jutro dekleta!

Jaz sem včeraj imela pregled in je s pikico vse ok - srček pridno bije :bravo:. Z menoj pa malo manj ok - še ena kila manj (pa sem že imela občutek, da sem se poredila), pritisk 80/50, nič kaj dobra voda. :(

Ampak jaz se ne dam - optimizem me drži pokonci, pa tudi dejstvo, da je prvič bilo zelo podobno, pa se je rodila 3830g težka in 53 cm dolga srčica :bravo:.

V prvi nosečnosti problemov s strijami nisem imela in tudi zaenkrat (trkam po lesu) jih ni na vidiku. Se pa mažem z mandljevim oljem in morda je kaj na tem.

Drugače pa sem se včeraj lotila pletenja ene jopice za pikico - pa ne da sem kak pletilski mojster, le tako mi je dolgčas, pa ker moram počivati mi nič kaj drugega ne preostane. A imate ve kak predlog kaj početi v postelji (sama seveda :)- ) poleg branja, pletenja in gledanja TV ?

Enga sončka, Lenči

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?