|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dormeo
5.4.2005 19:53:12   
total
A ma katera izkušnje z njim in kako se obnese?Namreč kopujemo spalnico in bi rada kvalitetno vzmetnico,kaj mi priporočate?

Lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dormeo
5.4.2005 19:55:25   
TARA in MAJ
Mi imamo dormeo vendar je spanje vsaj pri meni isto kot prej na navadni vzmetnici.
Ne čutim nobene razlke ne jaz ne moj dragi:zmeden:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dormeo
5.4.2005 20:01:22   
.ču
Kar se mene tiče-zakon.
Sva mela prejš jogi ene šest let in je bil že fajn:sloncek:zguncan,moj:love:je bl težka kategorija,je blo prov udrt notr..
Sva se odločla za Dormeo in spi se kot na9nebesa
Ne,da zej kopiram iz reklame,sam res..Midva mava še clo ta velk jogi(v celem in ne vsak svojga)in ko moj zavihti tiste kile,ko se ponoč okol obrača,tud čutm ne.
Pa tud vzglavnik ta,ki se zraven dobi,mi je zdej ful v redu,čeprov mi na začetku ni bil9nebesa

Jes pravm,vse za dobro in kvalitetno spanje,ker tud dan zna bit poj precej drgač9nebesa

Lp:zaspan:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dormeo
5.4.2005 20:04:26   
TARA in MAJ
ja sm pozabla povedat da me je od vzdlavnika iz reklame bolela glava dokler ga nisem dala stran.

Vse reklame so ena sama nategancija:sloncek:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.4.2005 20:07:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dormeo
5.4.2005 20:22:47   
emaa
meni je všeč, imam rada trd jogi, imava pa enega 180*200.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dormeo
5.4.2005 20:26:20   
total
Kolk pa sta dala za njega,take velikosti?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dormeo
5.4.2005 20:38:07   
NinaŠ
Total tam nekaj čez 50000 sit. Saj ga nimam, sam sem se že pozanimala, ker se tud odločam za nakup. Drugače pa lohk na njihovi internetni strani sama zračunaš (in tud naročiš) kolk te pride kakšen jogi. Njihova stran: http://www.dormeo.net

LP

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dormeo
5.4.2005 20:43:40   
lan
Mi ga tudi imamo in smo super zadovoljni z njim!Spimo kot eni :angel:!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dormeo
5.4.2005 20:58:53   
total
Hvala NinaŠ,grem polukat:kuza:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
5.4.2005 21:13:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dormeo
5.4.2005 22:15:58   
Zea
Mi smo zadovoljni. Priporočamo!

Priloženi vzglavniki pa se tudi pri nas niso obnesli, ampak jih itak dobiš gratis.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dormeo
5.4.2005 23:09:50   
katja76
Če si lahko privoščiš, si omisli vodno posteljo, ker se noben jogi ne more primerjat z njo. Mi nismo glih največji frajerji z zelo debelo denarnico in smo pač vzeli kredit za vodno posteljo, ampak je res vredna svojga denarja. V drugi nosečnosti imam veliko težav s križem, ampak v moji TOPLI postelci pa spim kot angelček. Nič me ne skrbijo pršice in druga nesnaga pa še topla te vedno zvečer počaka.:darilo::muca:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dormeo
6.4.2005 9:24:22   
Natas@
Mi ga tudi imamo in smo zadovoljni.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dormeo
6.4.2005 10:19:17   
Seven*
Dormeo je super, sploh za taksno ceno!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dormeo
6.4.2005 11:18:03   
koala
Njina znanca ga imata in sta full zadovoljna, meni pa se zdi mehek, a vrjetno zato, ker sem na najinega navajena. Midva sva kupila Biolajnovega, pa ga ne menjam za nič na svetu( no razen za vodno posteljo morda). Čeprav je dražji od dormea je vreden svojega denarja.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dormeo
6.4.2005 14:07:11   
BokiMB
Jaz sem ga imela, pa sem preveč pogrešala fedre... Ob zamenjavi spalnice smo šli nazaj na vzmetnico (Jogi Hospital 180x200 za 100.000 sit).
Na lateksu res nisem dobro spala...
Tudi teta in stric sta kupila Dormeo, pa prav tako nista zadovoljna.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?