Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pilates ali tae boo (aerobika)? 14.12.2008 22:17:13
|
|
|
|
Bong
|
Rada bi si oblikovala postavo, ampak predvsem želim, da bi mi bilo to razgibavanje pomoč pri izgubi kg in da porabim nekaj kalorij. Včasih sem hodla na tae boo, bil mi je všeč, zdaj pa razmišljam o kakšni jogi ali pilatesu? Tiste ki imate izkušnje z pilatesom ali tu se tu delajo vaje za vso telo (noge, zadnjica, ...), ali, kot sem nekje slišala je predvsem poudarek na trebušnih mišicah (saj ne da bi bilo s tem kaj narobe, ampak jaz bi raje delala vaje za vse ,,kritične'' predele). Kaj pa joga? Mi lahko katera malo razloži kakšne vaje so pa tukaj? Hvala in lp.!
|
|
|
|
RE: Pilates ali tae boo (aerobika)? 14.12.2008 23:14:40
|
|
|
|
sesil
|
pilates - odvisno kdo vodi. naša vaditeljica vključi še hrbet in roke in noge, rit pa pustimo pri miru . eni delajo izključno trebuh. če želiš še kg izgubiti, boš pa morala kaj bolj aerobnega delat. pilates oblikuje telo, kg pa glih ne topi.
< Sporočilo je popravil sesil -- 14.12.2008 23:15:36 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?