|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009
14.12.2008 16:43:51   
Nota
Ljubitelji ter razstavljalci  - prisčno vabljeni na
DVE FIFE RAZSTAVI MAČK

LJUBLJANA - SLOVENIA 2009

organizirani po pravilih svetovne felinološke organizacije Federation Internationale Feline (FIFe) http://www.fifeweb.org/

07. 02. 2009 - vse pasme + domače mačke +/ all breeds + house cats + Special Show Ragdoll
08. 02. 2009 - vse pasme + domače mačke + podelitev priznanj za najboljše FDL mačke v letu 2008 v Prvenstvu ZFDS

Športno društvo GIB Ljubljana Šiška, Drenikova 32, SI-1000 Ljubljana / Sports Club GIB Ljubljana Siska, Drenikova 32, SI-1000 Ljubljana

ROK PRIJAV: 29.01.2009

POVABLJENI SODNIKI
Hanne Sofie SNEUM (DK) - I, II, III, IV
Rolf VOEHRINGER (CH) -  I, II, III, IV
Louis COSTE (FR) -  I, II, III, IV
Hana KLEIN GASBARI (IT) – I, II
xx

PROGRAM
07.30 – 09.00 = Prihod in veterinarski pregled / Entrance of the cats and vet-control
10.00 -14.00 = Ocenjevanje / Judging
15.30 = Special Shows & Special prizes
16.00 = BEST IN SHOW / BEST OF BEST
18.00 = Konec razstave / Close of the show

PRIJAVE & INFORMACIJE
Fani KRALJ
Tel/Fax: +386 (0)1 507 12 22 , e-mail: fani.kralj@amis.net

PRIJAVE ZA STEVARDE
Mojca V. GODEK
Tel: +386 (0)31 811 700, e-mail: mojca.godek@t-2.net

Več informacij & prijavnica za razstavo:
http://www.fd-ljubljana.si/razstave.htm (SLO) 
http://www.fd-ljubljana.si/shows.htm (ENG)

ORGANIZATOR:
Felinološko društvo Ljubljana (FDL) – http://www.fd-ljubljana.si
član Zveze felinoloških društev Slovenije (ZFDS) / Federation Internationale Feline (FIFe)

Simona
SI*MuSiCat - Silver/Golden Persian Cats
Felinološko društvo Ljubljana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009
14.1.2009 18:42:19   
Blueeyes
user posted image

iiiiiiiiiii, mislim da se bom oglasila naokoli... sem bila lansko leto na te razstavi ko so mel Special show Maine coon... sem bla čist navdušena

(odgovor članu Nota)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 19:17:45   
Pikapolonica_
Ja, maine cooni so čudoviti. Če bi si kdaj omislila mačkonarja, bi si verjetno zaželela tega velikana user posted image

me pa zanima, zgolj informativno, koliko mačk se pride razstavljat? lahko govorimo o tisoč muck?

p.s.: še malo fibrcam - domače mačke - torej lahko sodelujejo tudi tiste domače mačke, ki nimajo več blage veze s pasmo? Superuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 14.1.2009 19:18:42 >

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2009 13:01:05   
Nota
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Ja, maine cooni so čudoviti. Če bi si kdaj omislila mačkonarja, bi si verjetno zaželela tega velikana user posted image

me pa zanima, zgolj informativno, koliko mačk se pride razstavljat? lahko govorimo o tisoč muck?

p.s.: še malo fibrcam - domače mačke - torej lahko sodelujejo tudi tiste domače mačke, ki nimajo več blage veze s pasmo? Superuser posted image

Tisoč???? Joj, da bi se ti pozlatile besede ...
Toliko na kupu sem jih do sedaj videla samo na parih vsakoletnih svetovnih razstavah .... user posted image
Realno, tam med 150-170 vsak dan.

ja, v razredu domačih mačk, lahko sodelujejo vse mačke - tiste, ki nimajo rodovnika pa te naše čisto navadne domače mucice.

Simona

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2009 12:24:48   
Nota
En mičken apdejt  :lol:

- vsak dan čez 200 mačk .... močni II. In III. Kategorija - torej za ljubitelje kratkodlakih in srednjedolgodlakih mačk, bo tole paša za oči ... in zato si lepo vzet dovolj časa, katalog v roke pa lepo počasi okoli kletk ...   :lol:

Simona

(odgovor članu Nota)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2009 21:27:22   
Felicita
evo, midva z mojim sva si včeri vzela 4 ure časa... sva upala da bova vidla tudi special show pa podelitev nagrad, pa sva 16.45 mogla it, takrt se je pa special show šele začel, čeprov nej bi se 15.30?
kakorkoli, blo je super... muce res lepe in razstavljalci prijazni, velik novih reči sem zvedla in velik pasem mačk me je navdušilo - predvsem britanske kratkodlake, kartuzijke, ruske modre, maine coon in obe goli pasmi - deus rex in peterbald user posted image mogoče sem vseen mal pogrešala mal več raznolikosti (več pasem), ampak ok, kar je blo je blo lepo.
vsekakor je padla odločitev, da ko grem na svoje pride pasemska mačka zraven user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Nota)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2009 10:32:55   
Nota
Še nekaj fotografij
http://www.macskaegyesulet.hu/photogallery/thumbnails.php?album=106

Simona

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?