|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere igrače?
14.12.2008 14:42:28   
biga
Kaj je primerno oz. kaj kupujete svojim leto in pol starim malčkom? Mojemu sinku bi rada kupila kaj, kar bi ga zamotilo, saj se za nobeno igračo ne zanima. Ni važno, če se igra sam ali z mano, ne zdrži več kot minuto. Včasih bi rada, da se tudi sam igra, sploh ko kuham ipd., pa ne gre. Samo predale bi odpiral, žlice in lonce ven jemal. Pa ko bi se vsaj s tem zamotil kakih 10 minut. Eni otroci se pač igrajo manj, to mi je jasno, ampak me vseeno zanima, s čim se radi igrajo vaši malčki. Kaj počnete, ko ste notri?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katere igrače?
14.12.2008 14:46:04   
rija
Mojemu je bila poleg loncevuser posted image  zelo všeč ena velika leseda didaktična kocka.

...vox populi...

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2008 16:53:11   
Najaa
Moji je bilo všeč vse, kar sem delala jaz. Se pravi, če sem kuhala, sem ji dala kakšen lone in kuhalnico in se je s tem zamotila.
Od igrač so ji bili všeč pametni kuža, razne kocke, ki se mečejo v kaj (npr. tista škatla od Fisher price), knjige so itak zakon...
Vsakemu otroku je pa tudi kaj drugega všeč.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2008 17:03:45   
danijela in taja
knjige,kej za sestavljat,lego kocke,kuhinja otroška,televizija otroška seveda,skor vse jo zanima no...idej polno...

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2008 14:26:27   
lotty4
mislim da so najbolše "igrače" tiste, kar imata mami in ati v rokah, od kulijev, časopisa, telefona, kuhalnice, žlice, vilice, čevlji copati, so pri nas sploh zanimivi.
Ima pa ogromno pravih igrač, ki jo pa ne zanimajo tako zelo kot tiste zgoraj napisane.

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2008 12:08:26   
ženka
Najboljše so igrače, ki mora malo mislit zraven. Mi imamo polžka, ki meče čez luknice razne oblike kock, lončke ki gredo eden v drugega, kocke, .....
Vse je boljše kot plišaste igrače in kaj takega ki nima kaj početi z njimi.
Barvice so pa še najbolj, če imate čas se vsi vsedete in skupaj rišete razne stvari in tako še spoznava zraven.
Ne bom več pametovala user posted image

Čaw

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2008 13:37:40   
rosisa
naša pa je mela in še zmer ma rada igro spomin. v bistvu se ne zna igrat ampak samo gleda slikice. Ima takega ki so narisane živali, rožica, hiška, avto, luna, sonce... in ji je ful zanimivo že od 10 mes. zdej je stara 2 leti. smo ji pa kupili že drug komplet ker je kar precej slikic izgubila k jih je skoz okol vlačla. 

(odgovor članu ženka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?