|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bovec
14.12.2008 13:47:32   
nbiba
Za novo leto gremo v Bovec. Ker tam še nisem bila me zanima po kateri cesti je najbližje oziroma najboljše iti, če greš iz Ljubljane??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bovec
14.12.2008 14:21:24   
Ribica **
Ce ne bo zaprto zaradi snega, potem pejte cez Ratece in na Predel - neprimerno boljsa cesta kot cez Idrijo (do Jesenic je tko AC), pa manj ovinkasta kot Vrsic, ki pa je itak zaprt do spomladi.

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2008 17:41:13   
Sonrisa
Ja, če bo tako padalo, najbolje kar peš. user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2008 17:49:52   
goda13
Lj-Idrija-Tolmin-Bovec

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2008 18:37:26   
Ribica **
Mi nismo nikoli hodili cez Idrijo, ker je ze do Idrije ful ovinkasta cesta in nam je bilo s sestrami vedno slabo. Pa smo vsako leto veckrat sli tja, ker imamo tam sorodnike - vedno samo cez Predel, porabis malo vec kot 2 uri. Edino v snegu pa res ne mores in ti ostane samo Idrija.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2008 19:04:08   
urška
definitivno najbolj je it na Jesenice - Rateče - mimo trbiža na mejni prehod predel - Strmec - Log pod Mangrtom - Bovec.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2008 19:26:39   
malania
Najbolje čez Predel, ampak trenutno je zaprt.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2008 20:12:38   
rija
mi smo bili tudi čez novo leto v Bovcu, smo šli najprej preko Kr. gore v Italijo, je bilo tam tak zasneženo, da smo se obrnili nekam proti NG in se peljali po italijanski strani dol in potem nazaj gor....nimam pa pojma kje je to bilo....je bila pa super cesta....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2008 22:50:58   
darja72
To je bila najbrž varjanta proti Tolmezu oz. Čedadu in potem čez Robič do Kobarida.
Sicer pa je kot so predhodnice že napisale najbolj optimalna varianta čez Predel. Me pa čudi, da je zaprt, ker je kategoriziran kot mednaroden mejni prehod in potemtakem stalno odprt. Če le ne sneži tako ekstremno.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2008 23:09:20   
Sonrisa
Predel je zaprt zaradi nevarnosti snežnih plazov. Zdaj je tam približno dva metra snega.

Jaz sem šla prejšnji teden čez, ko ga je bilo "samo" dober meter in sem se počutila kot v stezi za bob. Naša stran je bila dobro splužena, italijanska pa samo za en avto prostora. Na srečo smo se z edinim avtom srečali v tunelu.

Tako je še najbolje, da je cesta zaprta, da slučajno kdo ne pristane v jezeru s plazom vred. user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2008 22:05:23   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: darja72

To je bila najbrž varjanta proti Tolmezu oz. Čedadu in potem čez Robič do Kobarida.
Sicer pa je kot so predhodnice že napisale najbolj optimalna varianta čez Predel. Me pa čudi, da je zaprt, ker je kategoriziran kot mednaroden mejni prehod in potemtakem stalno odprt. Če le ne sneži tako ekstremno.

Ja zaprt je bil, ker Italjani niso pluzili (tako kot ne Avstrijci) zarad plazov in vsega.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?