Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ovulacija - sluzast izcedek - to je to? 5.4.2005 15:07:17
|
|
|
|
cica
|
Drage moje čvekice!:love: Prav lepo vas je prebirai, ko pa ste polne optimizma, polne sreče. Povejte mi, je sluzast izcedek zagotovilo, da je napočil čas ovulacije? M imam na 24 dni, izcedek pa približno 8, 9 dan. Je lahko izcedek, ovulacije pa ni? Torej, kdaj naj "gremo na delo", prej, ali je dovolj na dan izcedka? Vsem želim veliko, veliko sreče!!!:pujs::pujs::pujs::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ovulacija - sluzast izcedek - to je to? 5.4.2005 15:44:51
|
|
|
|
Skorpija
|
:zmeden2:spet ti jaz prva odgovarjam:zmeden2: Izcedek je na začetku prozoren - to pomeni začetek in plodnost, kasneje postane izcedek belkast - to pomeni močnejšo sluznico, ki že varuje eventuelno oplojeno jajčece in plodnosti je konec. Jaz imam skoraj cel čas izcedek, mogoče samo takoj po M ne, pa potem kakšne par dni pred M ne, drugače pa stalno. Mislim da je najboljši recept seks, kadar ti paše, kolikor ti paše, sigurno pa vsak drug dan, ker spermiji preživijo par dni, ampak po več kot dveh so že bolj švoh...
|
|
|
|
ovulacija - sluzast izcedek - to je to? 5.4.2005 16:32:50
|
|
|
|
Skorpija
|
po mojem da ne no... če te kaj špikne tiste dni in tako po mojem že ovuliraš. če pa dvomiš, se pa naroči pri svoji ginekologinji in ti bo enkrat okrog ovulacije delala vaginalni UZ pa bo videla. po mojem je možnost, da ženska ne ovulira res majhna, lahko pa da se motim - jaz s tem izkušenj nimam.
|
|
|
|
ovulacija - sluzast izcedek - to je to? 5.4.2005 19:13:27
|
|
|
|
emaa
|
je možno, da kljub izcedku ne ovuliraš, jaznnaj ne bi imela spontanih ovulacij, pa imam kak mesec izcedek, bolečine vse po spisku, sem imela tudi tiskrat, ko sem bla na Uz in kljub vsem znakom O ni bilo. Drugače pa seks na dva do tri dni takoj od M, preveč seksa ne škodi:)- Če pa ne bo ratalo po kakih 10 mesecih pa do G, pa bo vse pogledala, lahko greš pa na pregled pred načrtovano nosečnostjo, čeprav močno dvomim, da bo gledala ali imaš O.
|
|
|
|
ovulacija - sluzast izcedek - to je to? 5.4.2005 21:26:27
|
|
|
|
KMALU
|
Jaz se orientiram po tabelah, ki napovejo kdaj imas ovulacijo ( glede na to na koliko dni imas M.. ) Problem je, da mi ena tabela kaze, da imam plodne dni od 30.3. do 4.4. Druga tabela pa od 31.3. do 7.4. Katero bi upostevale ve?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?