|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IUI v tujini
14.12.2008 0:29:07   
mojca345
Zdravo !

Zanima me če katera pozna klinike za IUI postopek v tujini. Po internetu sem iskala, pa sem najdla samo USA in UK.

Hvala

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 14.12.2008 14:09:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IUI V TUJINI
14.12.2008 1:02:28   
rija
Žal ne. Poznam pa nekaj punc, ki so iz tujine prišle k nam samoplačniško...

...vox populi...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2008 1:18:33   
mojca345
kaj je pri nas ceneje ? ali so bolj uspešni ?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2008 1:42:03   
rija
mislim da oboje. sploh na GK LJ imaš res strokovnjake svetovnega merila. jaz sem bila pri prof. Tomaževiču....zelo uspešnouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2008 10:37:08   
neela
Jaz sem imela na laparo pa tud pri histero socimre iz drugih držav (bivša juga). Predvsem sem si zapomnila ene zagrebčanke, ki bi si (vsaj finančno gledano) lahko privoščila postopek kjerkoli na svetu. Zato sem ob priložnosti vprašala s. Renato ali imajo veliko tujcev na postopkih in je rekla, da ja. Bojda GK Lj uživa v strokovnih krogih kar velik ugled glede uspešnosti postopkov.
Zase vem, da sem zelo zelo srečna, da imamo tukaj 1.) take velike ugodnosti glede postopkov (števila in finačni vidik) in 2.) res odlične strokovnjake.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2008 11:04:09   
zarja1
IUI delajo v Grazu, Pragi. Na temi IVF7ICSI december je naša borka Obi, ki je ravno v trepetanju po opravljenem IUI v Avstriji. Upam, da se najdeta in ti ona vse pojasni.

Horny Teddy

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2008 17:53:33   
obayifo
ojla, malo sem bila odsotna....
kot je zarja napisala, midva sva bila že 4x na IUI v Grazu (verjetno bi bila bolj uspešna, če jaz ne bi imela težav s fshjem...)
kontaktirava z njihovo embriologinjo, ki je slovenka, sicer pa so vsi zelo prijazni, klinika je lepo urejena, nudijo precej več zasebnosti kot pri nas.
pa ne me narobe razumet, če bi imela možnost, bi šla takoj v postopek pr nas, pa žal ne gre, ker čakava na darovane moške celice
če te kaj zanima, vprašaj...

LP
Obi

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2008 23:20:52   
mojca345
Obayifo, sem te že večkrat brala....sem te hotla vprašat...kaj misliš z moškimi celicami....misliš spermo ali kaj kar jaz mogoče ne vem ?

res teh postopkov je toliko jest se prav lovim med vsemi temi kraticami, samo IUI vem kaj je in da to iščem, vse ostalo mi je zelo zelo tuje....

Jaz iščem tudi donatorja, tako da sem bolj na tujih straneh v Uk, v USA pa tak ni problema.... tam se IUI dela že tudi doma....

Strašen razvoj....

Držim pestke za vse in haval za informacije..
Pošiljam LJUBEZEN VSEM !!!!

Sama sem zelo srečna, ker obstaja vsaj MOŽNOST !!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2008 9:17:31   
obayifo
spermije, ja... plavalčke user posted image

vem, kako je ponekod to enostavno, tudi jaz sem že razmišljala o tem, kako bi enostavno naročila kit za samooploditev, kompletno s semenom in bi to lepo doma nardil al pa bi šla v london na izlet in naročila robo v hotel..., ampak po drugi strani pa.... kako si pa lahko prepričana, da je donor zdrav, da je sperma prečiščena in vse ostalo, kar sodi zraven?
zato sva se midva odločila za malo bolj 'komplicirano' pa tudi bolj 'varno' pot. najprej sva razmišljala o pragi, saj večina govori o postopkih z darovanimi celicami v pragi. potem pa sem našla kliniko v grazu, ki je precej bližje, zato tudi cenovno ne bom niti primerjala, saj sem že tako preveč v avtu in mi 9 ur vožnje ne odtehta par evrov razlike..
tudi če je potrebno it popoldan na UZ (samo 1x do zdaj) ni problem. sicer pa imava kombinacijo Reš - Graz. čakalne vrste pri njih ni, imajo svojo banko, najprej greš na razgovor, vse se pomenite in naslednji ciklus greš že lahko na IUI - oni ga imenujejo HIUI, ker gre za darovano seme.
če kaj rabiš, vprašaj...
LP

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2008 20:45:53   
mojca345
Midva greva na Češko. V kliniko, ime ti lahko sporočim posebej. Prišlo naju bo res malo, glede na to, da bo njegovo seme, čeprav darovano seme pride 100 eur. Sva pa bila v kontaktu tudi z londonsko kliniko, kjer pa stvar pride 2000 eur + potni stroški posebej, pa hotel, hrana....precej precej več....Donatorjevo seme dobiva takoj, če bi hotla, ker imajo semensko banko.

Na netu sem najdla čvek o tej klini staro 2 leti in imajo zelo dobre rezultate. Veliko je parov, ki so bili prej v španiji in londonu, in jim ni ratalo, tam pa v prvem poizkusu...čeprav so izkušnje na splošno zelo različne....

Jaz sem z go. doktorjem sedaj 2 dni v stiku in sem zelo evsela, ker mi resnično takoj nazaj odpiše in na vse ima odgovor kar vprašam. To mi je zelo pomembno, ker imava oba vprašanja. Se pa dogaja, da berem, da pri teh stvareh mora človek tudi sam veliko prebrati, ker se prepustiš in zaupaš doktorju, oni sami pa tudi ne naredijo vse kar bi morali oz. jih moraš tudi sam spomniti...boste še to preveril in to.....je res vse ok ? malomarnost je hitro....

Midva nočeva btii doma ali v bližini, ker npr za italijo sva brala precej slabih stvari v smislu, da enostavno doktorji imajo še premalo izkušenj, dočim če primerjam z zda in anglijo je tudi že precej napredna. ostale države europe pa določene, zaostajajo.

Za slovenijo ne vem niti kaki % uspešnosti imajo.

V najini češki kliniki je uspeh 65% in to je precej. to se pravi rojenih otrok.  sej veš, da pride do splavov večkrat v prvem trimesečju.user posted image

Bi me pa zanimal kako ceno imajo v grazu, čist tko za primerjavo. Preko zs.

Če ima katero kako vprašanje, odgvoorim, ker zadnji čas precej presedim in prebiram svašta in sem precej na vidiku.. :):):):):)  čeprav ne mislit, imam še kup vprašanj sama. :):):):)

Držte se

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?