|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvo tromesečje
13.12.2008 19:02:37   
MTFP
Hmm.. vedno sem mislila, da prvo tromesečje traja do 12 tedna...

zdaj pa gledam nosečniški kolendar, kjer je pod prvo tromesečje vključenih prvih 18 mesecev. Ali gre le za napako, ali moja matematika ni več to kar bi morala bitiuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvo tromesečje
13.12.2008 19:08:58   
Anja24
Evo, sem šla pogledat v nosečniški koledar--> 1. tromesečje: 1.-12. teden;
                                                                        2. tromesečje: 13.-26. teden;
                                                                        3. tromesečje: 27.-41. teden.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2008 19:10:13   
Lorencia
To so te dni nekaj spreminjali na ringaraja, sem ravno danes sama odprla temo, za tretje trimesečje - saj piše, da se začne 31.teden , kar nesmiselno.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2008 19:13:51   
Anja24
Aja, jst sem gledala na otročarijah...imam kar tam nastavljeno, mi odšteva dneve...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2008 19:21:34   
Lorencia
Ja, imajo ful butasto...meni pri opisu piše, da sem noseča 27.tednov - tam, kjer je opisan razvoj ploda, nosečnice itd.
In lepo v prvem stavku takoj piše, dobrodošli v zadnjem trimesečju...
....potem pri tisti razporeditvi osnovni, pa piše da se začne s 31.tednom zadnje trimesečje...

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 13.12.2008 19:22:33 >

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2008 19:25:43   
MTFP
Hm, meni tudi teden nosečnosti kaže za en teden naprej, kot pravi G, najprej mi je bilo logično, saj še nisem imela PDP, in je pač zračunal po zadnji M in trajanju, sedaj sem napisala PDP, ki mi ga je določil G, in mi še vedno kaže da sem noseča 8 tednov, na nekaterih tujih straneh, mi pa lepo piše da sem v 7 tednu, kot mi je tudi G rekel...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2008 19:28:51   
Anja24
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Hm, meni tudi teden nosečnosti kaže za en teden naprej, kot pravi G, najprej mi je bilo logično, saj še nisem imela PDP, in je pač zračunal po zadnji M in trajanju, sedaj sem napisala PDP, ki mi ga je določil G, in mi še vedno kaže da sem noseča 8 tednov, na nekaterih tujih straneh, mi pa lepo piše da sem v 7 tednu, kot mi je tudi G rekel...

A to misliš - npr. jaz sem noseča 37 tednov, torej sem v 38. tednu...??

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2008 19:44:23   
Lorencia
Ko rečeš, da si v 7.tednu, pomeni da si noseča 6tednov in nekaj dni....informativno samo.
Ko pa rečeš da si noseča 8.tednov...pa pomeni, da si noseča 8tednov in  nekaj dni ( takrat se zraven napiše število dni ).

Drugače pa meni ringaraja kalkutaror prehiteva za 4 dni.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2008 19:46:45   
MTFP
Mislim da ne, g mi je rekel da sem v 7 tednu (na slikici UZ je pisalo 7/0), v koledarčku RR mi pa piše noseči ste 8 tednov (in ne v 8. tednu).  hm... ali je to to?

Zanmivo, ker na tujih spletnih straneh, ko napišem PDP mi lepo vrže ven, da sem noseča 7 tednov, le  na RR 8 tednov...

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2008 19:53:38   
Anja24
Sej si noseča 7 tednov...oziroma si v osmem tednu nosečnosti...tko se pač reče

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2008 21:01:50   
Lorencia
Kdaj imaš prvi dan zadnje menstruacije ?

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2008 21:50:11   
MTFP
23.10.2008, imam jo pa na 25 dni.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2008 18:29:50   
Anonimen
Punce, sej je čist simple, tudi če ste stare 25 let, se reče, da ste zdej v 26. letu.

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2008 18:46:18   
Anonimen
mislim, da se resnično ukvarjate z neprimernimi oz. naumnimi stvarmi, v katerem tromesečju je katera?!? user posted image

vsaka ve, kdaj imam PDP, a ne? no in pač šteješ koliko mesecev imaš še do PDP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2008 22:36:19   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mislim, da se resnično ukvarjate z neprimernimi oz. naumnimi stvarmi, v katerem tromesečju je katera?!? user posted image

vsaka ve, kdaj imam PDP, a ne? no in pač šteješ koliko mesecev imaš še do PDP

Mislim, zato moreš biti anomimna al kaj - da napišeš.
Kaj je s tem narobe, če nekdo vpraša...na ringaraja je napisano res butastno in brez kakšne logike. je sto še bolj neprimernih tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.12.2008 23:03:39   
Anonimen
se pravi če si imel prvi dan zadnje menstruacije 1.1. si od 1.1. do 7.1. dejansko noseč 1 teden, reče se pa da si v drugem tednu???

No saj vem da takrat še ne zanosiš, samo teli tedni mi malček preglavice delajo, user posted image , pa sem dala tak primer, da vidim če prav zastopim.

In na RR koledarju ko piše noseči ste npr. 9 tednov ali to pomeni da sem v 9 ali 10 tednu, ker tudi meni kot moji predhodnici le RR koledarček kaže za en teden v naprej (drugače kot vsi ostali koledarčki - vsi ostali mi namreč kažejo da sem noseča 8 tednov)

Hvala in lp

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?