Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 13.12.2008 12:03:35
|
|
|
|
Šaki
|
Kakšne prazne nosečnosti? a zdj pa razumem ni vidnega ploda.ja verjetno ti je lahko slabo zaradi hormonov. če prav razumem
< Sporočilo je popravil bad girl -- 13.12.2008 12:08:59 >
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 13.12.2008 12:09:08
|
|
|
|
Najaa
|
Prazna nosečnost pomeni, da v jajčnem mehurčku ni ploda. In ja, lahko imaš vse znake nosečnosti, ker hormon nosečnosti pa je prisoten.
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 15.12.2008 7:37:37
|
|
|
|
5ra83
|
Pozdravljene, meni je ginekolog rekel, da naj pridem naslednji teden še enkrat na pregled, ker se ploda še ni vidlo (5. teden) in, da če se ga ne bo videlo v 6. tednu, gre za prazno nosečnost, vendar pa je tudi rekel, da je dober znak, če mi je slabo.
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 15.12.2008 8:17:01
|
|
|
|
pokec3609
|
a te ni G nič dal v laboratorij na odvzem krvi?...Jst sem mogla 2x, na sredo in potem v petek, da se je videlo če nekaj nevem kaj narašča. Bi ti pa svetovala, da počakaj vsaj še kak teden, da ti ne bo že kar drug teden ponujal G kakšnega čiščenja. Jst sem bila isto v 5 tednu in je bla sam ena pikica n UZ in potem v laboratorij in nato sva se slišali po telefonu kakšni so bili izvidi, nato na ponoven pregled pri 8 tednih, takrat se je pa že lepo videlo.
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 15.12.2008 8:36:11
|
|
|
|
5ra83
|
Ne, ni me š e dal na pregled krvi, ker je rekel, da se v 5. tednu še itak ponavadi nič ne vidi in da bova še malo počakala. Upam, da se bo videlo. Slabo mi je pa od jutra do večera kar naprej.
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 15.12.2008 9:48:36
|
|
|
|
mayflower
|
V petem tednu se nič ne vidi. Jst sem šla tudi v petem tednu, zaradi težav v prvi nosečnosti. In se je videl samo mehurček- pa je rekla G, da lahko se ne bi videlo nič, ker je še absolutno prezgodaj. Potem pa samo živce izgubljaš. V osmem tednu pa se je tamalček že lepo videl Pozabi vse skupaj in čakaj naslednji pregled.
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 15.12.2008 9:50:12
|
|
|
|
5ra83
|
Hvala za odgovore. Sem pa nekje prebrala, da če je plodek živ te špika po trebuhu, ker se maternica razteza. Mene nič ne špika, edino kaj pač je, jeto, da mi je še vedno slabo, sicer manj kot mi je bilo prejšnji teden, ampak še vedno kar močno. Upam, da bo čimprej petek in, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 15.12.2008 10:48:04
|
|
|
|
lananai
|
Ni rečeno, da te špika. Jst nisem imela niti enega znaka, razen izostanka menstruacije. Pa potem kasneje zmanjšanje apetita.
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 15.12.2008 11:23:21
|
|
|
|
anci banci
|
pri meni se je v 6 tednu videla samo g.vrečka in šele v 8 tednu smo videli srčka
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 9.1.2009 15:19:21
|
|
|
|
tejčit
|
Anci banci in kako se počutiš.Jst sm bila v sredo na pregledu sm v petem tednu in se je videla sam vrečkica se mi zdi 6mm
|
|
|
|
RE: Prazna nosečnost in slabost 9.1.2009 16:07:08
|
|
|
|
Lorencia
|
5. in 6.teden je absolutno še prehitro, da bi tudi G. zaključil, da gre za prazno nosečnost. Zato vstrajaj, tudi če se pri 6.tednu še ne vidi - da želiš počakati. Malo uporabi iskalnik in videla boš, da je ogromno takšnih primerov, ko se je videlo komaj kasneje - zato vsekakor ne obupaj prehitro. Pa vso srečo in upam, da se drug teden pokaže pikica.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?