Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
testi za preverjanje nosečnosti 5.4.2005 12:57:43
|
|
|
|
Skorpija
|
Ti pa si vrtalikica skakalkica:)- Bojda Clear Blue, čeprav meni se je Romed čisto dopadel in mi je tudi negativen rezultat pokazal bolj jasno kot CB, ki je še negativno črto komaj zarisal. Je pa najbrž tako kot povsod - malo dnarja, malo muzke...
|
|
|
|
testi za preverjanje nosečnosti 5.4.2005 13:01:00
|
|
|
|
Azaleja
|
Baje, da je CB najbolj zanesljiv. Lp, Azaleja :rozica:
|
|
|
|
testi za preverjanje nosečnosti 5.4.2005 13:01:03
|
|
|
|
t_t_y
|
Baby chack je čisto OK, vsaj pri meni je pokazal prav. lp
|
|
|
|
testi za preverjanje nosečnosti 5.4.2005 13:03:55
|
|
|
|
Skye
|
CB je najbolj zanesljiv, Baby check pa najhitreje pokaže.
|
|
|
|
testi za preverjanje nosečnosti 5.4.2005 13:04:01
|
|
|
|
cmokec
|
Meni je bil vedno najboljši tisti, ki je pokazal :roza::modri:. Vsi so dobri če zanosiš, bodo vsi pokazali ++++++++. Le toliko počakaj, da ti M. zamuja, pol je pa odvisno, koliko si pripravljena plačat. ClearBlue je najdražji, Romed je cenejši.
|
|
|
|
testi za preverjanje nosečnosti 5.4.2005 13:04:50
|
|
|
|
pupika
|
Jaz zaenkrat še najbolj zaupam, CB, Baby Check je meni pokazal pozitivno, pa nisem bila noseča. Z romed trakcom, pa je imela Neža isto izkušnjo kot jaz z Baby Check.
|
|
|
|
testi za preverjanje nosečnosti 5.4.2005 13:09:49
|
|
|
|
Natka1
|
Meni baby check pokazal pozitivno, romed lažno pozitivno, v istem dnevu kot Neži. Po moje je CB najbolj zanesljiv, čeprav so mnenja različna. Za vsako je tisti test najboljši, ki resnično prav pokaže +, pa ni važno ali je CB ali BC ali kateri tretji. Natka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.