Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 13.12.2008 16:20:18
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Mb- brez klistirja, obrila sem se sama
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 13.12.2008 20:34:27
|
|
|
|
glen
|
Izola=klistir + britje
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 14.12.2008 22:29:59
|
|
|
|
lana17
|
mali klistir, brila sama
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 14.12.2008 22:59:21
|
|
|
|
Katjusa
|
CE z.... in ni nič strašnega sem tud prej veliko razmišljala o tem pa mi je blo nekak neprijetno ko sem bla pa tam je blo pa čist vredu.... BRITJE doma
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 15.12.2008 10:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kranj, klistir, obup. Sem mislila rodit kar na školjki
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 15.12.2008 12:28:50
|
|
|
|
dejček
|
murska sobota, klistir ja, pobrila sem se pa sama, tako da tam ni bilo potrebe.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 15.12.2008 13:46:55
|
|
|
|
lananai
|
Eno vprašanje... Jst bi se tud raje sama pobrila, ko pride čas... in me zanima, kolk na čisto se moraš oz. kje povsod? Ker v primeru panike, ne bi rada prav preveč komplicirala.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 15.12.2008 14:13:12
|
|
|
|
Leiah
|
V Po s klistirjem in britjem, ceprav sem se doma, ampak ocitno preslabo (je samo ene 2x potegnila,ker ni imela dosti dela) - kaj hoces ko je vse tezje takrat to pocet
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 15.12.2008 14:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Obakrat v KR. Prvič brez klistirja, ker sem bila že toliko odprta in ker sem že doma cel dan prej kenjala. Drugič so mi porod sprožili in me ob tem tudi klistirali. Ni bilo nič pretresljivega.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 15.12.2008 16:37:00
|
|
|
|
bina30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Eno vprašanje... Jst bi se tud raje sama pobrila, ko pride čas... in me zanima, kolk na čisto se moraš oz. kje povsod? Ker v primeru panike, ne bi rada prav preveč komplicirala. Jaz sem se skoz brila sama. Ja, tista zgornja "frizurca" ni najvažnejša, važno je, kako izgleda okoli nožnice, se pravi okoli sramnih ustnic. Ko so se meni začeli popadki, sem še kar nekaj časa ostala doma, se šla tuširat, hvala bogu tudi parkrat na veliko potrebo, se pobrila v miru in ko se je začelo na 6-7 min sva s fantom šla. Pa ni bil potreben klistir pa britje tut ne.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 15.12.2008 21:42:31
|
|
|
|
roberta
|
sg - ti dajo svečko, torej ja. in pobrijejo te tudi.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 16.12.2008 11:29:23
|
|
|
|
petrazg
|
CE s klistirjem... so me pa vprašali , če želim... So pa popadki postali bolj pogosti...
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 16.12.2008 20:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V Ljubljani, klistir, obrila sem se ravno prejšnji večer, tako da ni bilo potrebe.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 17.12.2008 9:35:13
|
|
|
|
nosečka maja
|
Rodila v Kranju s klistirjem......ni bilo nic bolečega in hudega....ni bil klasičen klistir z veliko tekočine ampak so mi stisnili v črevo samo s neko tubico kot nekakšno kremico. Mislim da je klistir pametna odločitev da se med porodom ko pritiskaš ne obremenjuješ še s tem če se boš pokakala.
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 17.12.2008 9:37:51
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen V Ljubljani, klistir, obrila sem se ravno prejšnji večer, tako da ni bilo potrebe. enako
|
|
|
|
RE: Porodnišnica in klistir 17.12.2008 12:24:43
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Mb- brez klistirja, obrila sem se sama enako
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?