|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   britje v nosecnosti
12.12.2008 12:30:57   
Tinko Polovinko iz M
Berem starejse teme in vidim, da se nekatere zenske po spolovilu in okoli brijejo do konca. Zanima me, kako to izvedete. JAz sem sedaj 27. teden in sem se pred parimi dnevi se komaj lahko pobrila, sedaj pa kmalu ne bo slo vec, ker ne vidim vec cez trebuh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: britje v nosecnosti
12.12.2008 12:34:35   
katra55
Jaz sem mojga prosila, da mi je pomagal.

(odgovor članu Tinko Polovinko iz M)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2008 12:49:02   
maja1488
Jaz sem pa iz strani gledala, pa je šlo. Pa mal sem si z ogledalom pomagala. Drugače pa bikini predel itak kozmetičarka depilira.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2008 12:58:58   
detelja
hehe...to pa je res dobra tema...a veste, da so nas na uvodu v šolo za starše opozorili, da se naj sedaj v nosečnosti tam spodaj ne bi brile, ker je baje koža bolj občutljiva, pride prej do vnetja itd...ampak kdo pa bo zdržal do aprila v "takem čudnem" stanjuuser posted image ...jaz sem v 23. t meni še gre...ko pa ne bo šlo bo pa dragi pomagal ali pa ogledalo...če ne pa kar na pametuser posted image ....a ste tudi ve to opazile, da sedaj v nosečnosti ne rastejo tako dlake po nogah, tam spodaj, pod pazduho...?...so se pa mal pojavile po trebuhu...ampak baje to po porodu vse izgine...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2008 13:06:15   
Katjusa
Jst sem rekla da mene v bolnici že ne bodo bril (to pa zato k sem bla enkrat na oddelku in je ena imela IMN pa je mogla bit operirana in so jo tam sred sobe bril k zadnjo smet na svetu sicer nisem gledala tak da ne vem kje in kok sam pol je rekla kak grdo je delala sestra da bi blo boljše če bi se sama....) in sma se proti koncu nosečnosti na 3 dni brila men to moj dela da se jst ne mučimuser posted image user posted image user posted image user posted image in ko sem šla rodit sma se ravno večer prej tak da je tista sestra k mi je klistrir dala misla da bo mogla brit pa se je sma nasmejala in rekla da frizuro mam pa že zrihtano....
tud zdej v 2 zdej se brijemo 1x na teden potem proti koncu s ebomo pa bolj pogosto... nisem mela nobenih vnetij in nič in ne vem zakaj bi jih melauser posted image če ni dlak se mi zdi da se še bolje lahko umiješuser posted image user posted image user posted image
druga stvar je če si prej nost sprejet in ni  pogojev da se sam briješ jst vem da se tam nebi mogla... dokler sem pa doma pa vse to mojmu zaupam in vem da dobro opravi če je on zadovolen sem jst tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2008 13:07:16   
Anja24

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

hehe...to pa je res dobra tema...a veste, da so nas na uvodu v šolo za starše opozorili, da se naj sedaj v nosečnosti tam spodaj ne bi brile, ker je baje koža bolj občutljiva, pride prej do vnetja itd...ampak kdo pa bo zdržal do aprila v "takem čudnem" stanjuuser posted image ...jaz sem v 23. t meni še gre...ko pa ne bo šlo bo pa dragi pomagal ali pa ogledalo...če ne pa kar na pametuser posted image ....a ste tudi ve to opazile, da sedaj v nosečnosti ne rastejo tako dlake po nogah, tam spodaj, pod pazduho...?...so se pa mal pojavile po trebuhu...ampak baje to po porodu vse izgine...

ja, jaz sem ravnokar to ugotavljala...ali je res ali se mi samo zdiuser posted image  po trebuhu pa jih je meni tudi nekaj hudo zraslo - ljubavni tepih, haha

Glede britja - mal se na pamet, drugače si pomagaš z ogledalom...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2008 13:15:20   
detelja
Anja24 debelušna sem tako, da sem sam še dlake rabila in sedaj sem laho božiček, medved ali pa še kajuser posted image user posted image  mal heca na ta račun...

Katjusa ne vem zakaj...gin. nam je tako rekla...baje, da nekdaj tega ni bilo sedaj pa čedalje več...pa posebej one brazilske depilacije odsvetujejo...jaz sem tudi samo čudno poslušala pa si svoje mislilauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2008 13:26:36   
Anja24

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Anja24 debelušna sem tako, da sem sam še dlake rabila in sedaj sem laho božiček, medved ali pa še kajuser posted image user posted image  mal heca na ta račun...

a vidiš, js sem tudi, na to pa nisem pomislilauser posted image

kaj pa nosiš? user posted image  ali user posted image ?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2008 13:44:27   
Tinko Polovinko iz M
jaz jih tudi skoraj nimam vec po nagah - skoda, da ni poletje user posted image , pa po rokah jih imam malo oziroma so cisto svetle. V "normalnem" stanju so ponavadi v tem obdobju ze temne. So mi pa zrasle po trebuhu user posted image

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2008 14:45:08   
arabela*
jaz sem se do konca brila na nulouser posted image .
Saj ni treba videt,kar lepo po občutkuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2008 14:57:03   
Ploha
jaz se po občutku, pa pri meni doma imamo ogledalo čez celo steno, tudi tam kjer je bana, tko da se daš v kašno čudno pozo, tok da se vid pol je pa to to,...mogoče mi bo na koncu user posted image pomagal,....sem pa v 34 tednu,...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2008 15:19:27   
glen
Sem user posted image v 30 ted. in spadam med te srečnice ki si še zmeraj same uredijo frizurco odspodi,naredijo pedikuro in obrijejo noge.
Kako mi rata?Z lahkotouser posted image ,ne hecam se,z lahkoto glih ne,ampak mi pa rata, malo se potrudim ampak brez kakega velikega napora.
Je pa res, da sem med tistimi, ki majo malo bolj male trebuščke,tako da je to pol lažje izvedljivo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2008 15:22:37   
glen
Jaz pa imam dobro izkušnjo z britjem pred porodom.
Ko sem šla v kopalnico(pripravljalnico)kjer ti dajo klistir me je sestra tik tak obrila,in to lepo.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2008 15:23:24   
bjondi
user posted image ...jz sm pa ko medvedek...še okol popka je res ljubavni tepih zrastu...
prav nč lepo,pa še temne so na zimo....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2008 15:44:36   
detelja
Anja24 touser posted image  ali touser posted image  je pri naju user posted image ...tako, da ne vem...tam aprila ti sporočim user posted image sicer pa nam je gin. rekla, da dlake glih niso pokazaltelji spola potem so baje že prej mozolji (pri fantku so baje ženske bolj mozoljaste)...danes tolk debatiramo o britju, da se moram danes zvečer spravit zravenuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2008 17:15:24   
Bubble
Evo še moj komentar: sem v 39. tednu in ker sem "obilnejša" se že dva meseca ne morem sama obrit. Jaz kar fantu "zatežim" da prime britvico v roke in se loti dela, ker se bojim da bi se porezala če bi probala na slepo, pa še trebuh in močne noge me ovirajo. No sej zakaj pa mamo partnerje? V dobrem in slabem a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
12.12.2008 17:29:06   
Hope2
mož je držal ogledalček, jaz pa britvicouser posted image

(odgovor članu Bubble)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.12.2008 17:32:12   
zorica

Do sedaj kakšnih večjih težav ni bilo sem pa se že prejšnjič morala briti na slepo.Pa mi je kar dobro uspelo, tako da upam da večjih težav ne bo.Če pa, pa bo možek priskočil na pomoč.
Aha, noseča pa sem 30t.

< Sporočilo je popravil zorica -- 12.12.2008 17:33:05 >

(odgovor članu Bubble)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.12.2008 19:51:01   
Anja24
Anja24 touser posted image  ali touser posted image  je pri naju user posted image ...tako, da ne vem...tam aprila ti sporočim user posted image sicer pa nam je gin. rekla, da dlake glih niso pokazaltelji spola potem so baje že prej mozolji (pri fantku so baje ženske bolj mozoljaste)...danes tolk debatiramo o britju, da se moram danes zvečer spravit zravenuser posted image

ah, to so bolj vraže...ni najbolj za verjet...js sem pa slišala ravno obratno - da je ženska mozoljasta ("grda"), ker ji punčka pobere vso lepoto...tko da vsak drugače pravi...

ja, zdej se je res treba bolj pogosto - če bo slučajno že treba it user posted image  no, zase govorim

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2008 20:36:51   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz sem se do konca brila na nulouser posted image .
Saj ni treba videt,kar lepo po občutkuuser posted image

user posted image user posted image user posted image
jaz sem se tud trudila kolikor je šlo...pa mi je zelo velik balon to zelo otežil.  Na koncu sem bila vedno utrujena in zelo prešvicana user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.12.2008 20:58:28   
ledenka
jaz pa sem komot in hodim na 4 tedne na brazilsko h kozmetičarki. po britju imam vedno mozoljčke.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.12.2008 21:44:16   
bina30
Jaz si ne znam predstavljat, da bi hodila h ginekologu taka medasta ali pa, da bi bila taka pred fantom. Noseča sem drugič in sem se lani do konca brila sama, sedaj pa še ni take panike, da ne bi šlo. Rekla sem tudi, da me v porodnišnici ne bodo brili, ker izgleda zelo grdo ko to počenjo, sicer pa meni britje spada k neki osebni higieni.

Kolegica, ko več ni "trofla" na črto, je pač vse dlake pobrila in ni bilo problema. Jaz še kar lepo uspem, pomagam si z ogledalom, čisto spodaj (da se pač čisto konkretno izrazim: okoli sramnih ustnic) pa počepnem in lepo okoli pobrijem.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2008 22:31:12   
maja24
Jest sm se do konca nosečnosti brila sama,sicr težko ampak je šlo.Me je še moja G Pizdila zakaj se brijem če me bo babca pri porodu,sam men bi blo nerodn če bi prčla na pregled vsa kosmatauser posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.12.2008 21:42:19   
kamilija
Jest sem to kr na slepo naredila pa je šlo tud čist na konc nosečnosti.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?