|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test z glukozo
5.4.2005 10:30:11   
Rabarbara
Živjo, zanima če je katera že opravljala ta test.
Ginekologinja mi ni omenila, da bi imela kaj povišano na izvidih, sestra je pa potem brez razlage napisala napotnico za test. In ker sem mislila, da je to običajno in ga naredi vsaka, nisem niti spraševala zakaj moram na ta test:zmeden:.
Hvala za odgovor, lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Test z glukozo
5.4.2005 10:33:33   
Teya
tudi jaz sem dobila napotnico za ta test..... a je ne dobi vsaka? :zmeden:

(odgovor članu Rabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Test z glukozo
5.4.2005 10:36:54   
Anonimen
Tudi jaz sem jo dobila in sem test tudi že opravila.
Sem pa kasneje ugotovila, da sploh ne pošiljajo vseh :nosecka: na test. Najbrž je res od G do G odvisno.

Ni pa nič groznega. Meni so rekli, naj pridem na tešč, ampak mi je potem sestra na testu rekla, da bi komot lahko jedla in pila. Samo tisto eno uro med pitjem in vzemom krvi pa res ne smeš ne pit ne jest ne hodit preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Test z glukozo
5.4.2005 13:36:39   
Dadi
Ja meni je tudi dohtarca delala ta test. Prideš na tešče...spiješ 2 dcl vode z glukozo-zadeva je fejst ogabna...preveč sladko vse skupaj. Pol moraš bit pa pol ure pri miru.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Test z glukozo
5.4.2005 14:09:41   
Ro-La
Ta test ponavadi delajo takrat, če je otroček po UZ zelo velik in težek. Meni so to delali, ker je Lanej v teži prehiteval za pribl. 3 tedne, potem pa se je rodil čist povprečno težek (UZ kr fejst švingla- vsaj pri meni je).

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?