Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kontrola kvalitete jajčec? 12.12.2008 11:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, ker imate (žal) en kup različnih težav pri zanositvi, vas prosim, če mi lahko podate vaše mnenje kaj bi lahko jaz še naredila: zanosila sem ponavadi brez težav, do sedaj 5x, vendar še nikoli uspešno, ali je šlo za molo ali pa slepo jajce = blighted ovum. S partnerjem sva bila na genetiki, pravijo da je vse Ok. Predvidevam, da je z mojimi jajčniki in maternico tudi vse vredu, saj vedno zanosim takoj in sem tudi noseča, samo kaj ko gre za prazno gestacijsko vrečko ali molo. G mi pravi, da gre zgolj za slučajnost, meni pa je to ob tolikih primerih že čisto neverjetno. Sklepam, da je nekaj narobe s kvaliteto jajčec. Ali se lahko kako, s kakšno analizo preveri kontrolo jajčec?
|
|
|
|
RE: kontrola kvalitete jajčec? 12.12.2008 11:55:48
|
|
|
|
kitka1
|
Slučaj je enkrat, največ dvakrat, tako da se takoj spravi v neplodnostno ambulanto v Lj., kjer ti bodo svetovali naprej. Kvaliteto jajčec seveda lahko preverijo - sklepam da tako, kot pri IVF postopku: tik pred ovulacijo naredijo punkcijo folikla (posrkajo jajčece) in preverijo kvaliteto. Pri postopku IVF potem nadaljujejo z oploditvijo jajčne celice in po nekaj dneh sledi transfer oplojene celice nazaj v maternico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?