|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost
12.12.2008 10:29:47   
Anonimen
punce se opravicujem,ce je ta tema ze cist znucana ampak zame je lih prvic. zanima me kako ste lahko v zacetku nosecnosti kljub slabosti delale v sluzbi. mene ze dva tedna mucijo take slabosti,ki trajajo po ceeeel dan da sm ze cist gotova. dopoldne v sluzbi se pa tut tezko prebijam iz ure v uro. prosm povejte se svoja dozivetja da ne bom misnla kako sm jst bogauser posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost
12.12.2008 10:47:52   
detelja
jaz sem bila na bolniški..sicer je meni bilo slabo zaradi dabrostona pa nisem bruhala, ampak tudi s to slabostjo ne bi zdržala v slubži, ker sem komaj prišla iz postelje do wcja, kaj pa potem še v službi stranke itd......pojdi do gin. pa povej, da ne moreš delat, da ti je tako slabo...bruhaš ali ti je samo tako slabo???

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odgovor
12.12.2008 10:52:14   
Anonimen
bruham zaenkrat HVALA BOGU ne. se mi pa dviguje pa  želodec obrača okol in okooool.kot bi bla z otrokom na ringl špilu
ah ja...user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: odgovor
12.12.2008 10:55:05   
detelja
ja, si mislim kako se počutiš...kaj pa si poskusila ingverjeve piškote, čaj, tablete???? nekatere pravijo, da pomaga...probaj počasi jest pa večkrat na dan...pa mal nam dela tud to vreme...če pa ne bo šlo pa pejd do gin.pa povej, da ti je tako slabo itd...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2008 10:55:10   
ajam27
Proti slabosti se ne da storiti nič kaj konkretenega. Zjutraj pred vstajanjem pojej kakšen kreker in še par minut poleži, da se ti hrana malce "poleže" v želodcu. Čez dan jej lahke obroke. Majhne količine večkrat na dan. Izogibaj se močnim vonjavam. Če pa boš preveč bruhala pa boš morala veretno v bolnico, da te priključijo na infuzijo.
Sem imela zelo podobne težave. Tudi v bolnico sem morala za par dni ker hrana ni in ni ostala v želodcu. Vse kar sem zaužila in naj sem še tako pazljivo izbirala hrano- pač ni šlo.
Zdaj v zadnjem trimesečju pa se bojim, da se zna zna zgodba ponoviti. Spet mi je po cele dneve slabo. Tokrat le ne bruham tako intenzivno tako, da upam, da bom teh par tednov preživela doma brez pogostih obiskov bolnice.

Svojemu G povej za slabost. Morebiti ti predpiše par dni staleža, da se ti organizem malce umiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2008 11:04:43   
detelja
jaz sem si od prvih 3 mesecev najbolj zapomnila to (razen problemov-krvavitve itd), da mi je vse ful smrdelo, da mi je vsak parfum delal probleme, vsaka dišava-čeprav sem drugače ful nora na parfume...nonstop sem vohala nek cigaretni dim pa če glih noben ni kadil poleg mene, jedla sva eno vohala sem drugouser posted image  in da se mi je enkrat orng obrnilo, ko sva pripravljala mleto meso-že prej ga nisem glih neki ekstra marala v nosečnosti pa mi gre kar na bruhanje...

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2008 12:08:26   
Anja24
Jaz sem se pa samo pošteno najedla in je slabost minila user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2008 12:17:14   
Anonimen
men je bilo slabo če nisem nič jedla, če sem pa jedla mi ni bilo slabo! drugače pa sem bila na bolniški, ker delam v trgovini - samopostrežni. in ni lih fajn da vsaka stranka vidi kako ti gre na bruhanje!

če te lahko potolažim saj bo tam okoli 16 tedna minila slabost, če ne pa veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p. 

(odgovor članu Anja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2008 12:46:13   
MTFP
Uf, jaz sem doma saj mi slabost dela take preglavice. Sem probala s krekerjem predno vstanem - rezultat po 5 minutah že na wc-ju, Ingverjev čas isto... edino metinega še spravim dol (po požirkih), in malček se mi zdi pomaga- bruham ne, slabo mi je pa vseeno. Čeprav nekako do 14 ure, proti bruhanju tudi ta čaj ne pomaga...šele popoldne....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2008 12:54:50   
detelja
joj, janci 10 vem kako je to ko so stranke poleg...jaz se spomnim, da so včasih prišli tako neurejeni (bilo je še poletje) pa so smrdeli po štali, potili so se...meni je šlo kar na bruhanje...meni je tudi od lakote vedno blo ful slabo...potem v 4,5, mescecu pa spet nisem mogla dolgo na nogah stat...se mi je kar zmeglilo in že smo bili na tleh...no sedaj v 6. mesecu pa cvetim od energije...sicer vmes mi dela mal vreme probleme zard pritiska drugače pa bi kar šla pa šla pa šla:)

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2008 13:26:03   
simonalokar
da te potolažme meni je že od 5 tedna slabo user posted image . tako da bo to dolaga nosečnost.
v prviuser posted image sem imela težave do 4 m nato pa je bilo bolje, upam da zdaj ne bo tako

zdaj trenutno opažam ko mi je slabo se najem in mi ni več, do ene ure, zato skuz nekaj meljem tako upam da bo šlo

sem pa kronično utrujena samo spala bi cel dopoldan in tudi tako pozabim na slabost

upam da ti bo kamlu bolje user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2008 13:46:43   
MTFP
Pri meni je bilo tudi tako, v 5 in 6 tednu, da ko sem jedla, da mi ni bilo slabo... zdaj pa nič ne pomaga, ko kaj pojem je če 10 minut že zunaj... Zanimivo, hrana, ki jo pojem popoldne pa ostane v meni...

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2008 17:35:32   
Anonimen
Sedaj sem v 5. tednu in mi je tudi zelo slabo. Ampak zjutraj in dopoldne še niti ne tako zelo, najhuje je po 15. uri. Se mi zdi, da več različne hrane kot dam v sebe, slabše je. Že itak nimam apetita, pa še po tistem, kar pojem, mi je slabo. Bruham (še) ne, čeprav na trenutke nisem daleč od tega. Upam, da bo kmalu minilo. 

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2008 18:26:08   
Deja
Meni je bilo slabo od nekje 6. tedna pa do 12.tedna. To pomeni da sem v tem času jedla večinoma juhice, pa zlate kroglice not - bog ne daj da so bili v juhi rezanci - so takoj leteli ven...user posted image user posted image user posted image . Najbolj pa mi je pasal kis od paradižnikove solate in da sem not namakala kruh. Za zajtrk in večerjo pa sem ponavadi jedla bobi palčke in metin čaj... V tem času sem shujšala za 6 kg. In posledično je zaradi moje slabosti bil tudi plodek majhen za določene tedne...Zdaj pa je vse nadoknadil...zdaj je baje že prevelik za tedne ki mi jih je določila ginekologinja...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2008 20:58:51   
Miss_Bee
Tudi meni so se začeli problemi s slabostjo :/ Zdaj sem v 6 tednu in zadnjih 10 dni je neznosno,sicer ne bruham ampak slabost me spremlja ceeeel daaan,tko,da mi je najlazje dan prelezat pomoznosti prespat,ker drugače nevem kak bi jo pregnala. Nekaj časa mi je pasal borovničev sok zdaj pa še to ne :/  Pred nosečnostjo sem bila obsedena s hrano, vedno sem nekaj glodala,zdaj pa ni ene stvari,ki bi mi pasala,ki bi jo z veseljem pojedla,vse grez muko v želodec,ker vem kak mi bo po obroku slabouser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2008 21:07:50   
MTFP
Hehe, dobrodošle vse sotrpinke, no naj povem, da meni malo pomaga metin čas, po ingverju mi je bilo še slabše. Sicer pa ko imam prazen želodec mi je slabo in ponavadi tudi bruham (žolc, vodo), ko imam pa polnega mi je pa samo slabo za znort, bruham pa ne :)

(odgovor članu Miss_Bee)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2008 9:02:29   
lilka
Jaz imam pa večerne slabosti, kot pri prvi user posted image  tudi zdaj, zvečer mi je slabo oz pozno popoldne, tam po 5 uri se začne, čez dan sem pa hvala bogu vredu. Sem shujšala že 2 kg, ker od malice v službi ne morem več jest, pa sej bo minilo. ja vonj imam pa jaz tudi zelo izrazit ko neki šnavcer sem, kar naprej nekaj voham...user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?