Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Quinny Buzz ali Peg Perego Skate 12.12.2008 0:05:01
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem oklevala enako kot ti. Na koncu sem kupila Buzza, ker je precej lažji. Ima 12kil, medtem ko jih ima SKate 15. To je bil edini razlog. Znamki sta obe kvalitetni. Vozička sta zelo lepa in uporabna, lahko vodljiva.
|
|
|
|
RE: Quinny Buzz ali Peg Perego Skate 12.12.2008 8:10:11
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam Buzza in meni to zlaganje sploh ne predstavlja problem. Sicer pa noben voziček ne moreš zložiti skupaj s košaro. Skate pa ne poznam.
|
|
|
|
RE: Quinny Buzz ali Peg Perego Skate 12.12.2008 9:08:32
|
|
|
|
frutka_
|
Meni zlaganje tudi ni problem. Itak je čisto preprosto, ko imaš sedežno enoto pa ga lahko zlagaš s sedežem.
|
|
|
|
RE: Quinny Buzz ali Peg Perego Skate 12.12.2008 14:18:26
|
|
|
|
Sončnica1
|
Hvala. Videla sem, da ima zdaj Pikapolonica Quinny Buzz 4 v akciji (359 € namesto 419,90 €)- športni model. Sicer pa je še kakšna druga bistvena razlika med 3 in 4 kolesniki Quinny Buzz? Mislim, da sta kar oba dobro vodljiva in če se ne voziš po nekem hudem makedamu, naj bi 4-kolesnik zadostoval, kajne? Ali bolj priporočate 3-kolesnike?
|
|
|
|
RE: Quinny Buzz ali Peg Perego Skate 14.12.2008 20:11:17
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem se za trikolensika odločila izključno zaradi tega, ker mi je bil bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Quinny Buzz ali Peg Perego Skate 15.12.2008 12:55:51
|
|
|
|
Sončnica1
|
Zdaj ko sem malo spremljala oglase rabljenih vozičkov Quinny, mi ni jasno, zakaj jih tako hitro prodajajo (po 8 mesecih), če se lahko otrok v njih vozi do okoli dveh let? Ali postanejo nepraktični?
|
|
|
|
RE: Quinny Buzz ali Peg Perego Skate 15.12.2008 19:56:20
|
|
|
|
frutka_
|
Če sodim po sebi jih prodajajo zato, ker se jih naveličajo. Sem pa zdaj z Buzzom zelo zadovoljna. Je lahek, enostaven za zlagat, praktičen, buggy ti paše gor... Sicer pa moraš paziti, ker se kolekcije starejše od 2008 kar razlikujejo od novih (2008 in 2009). Recimo od 2008 dalje imajo Buzzi dve sedežni enoti, imajo poseben plastičen zatič s katerim voziček zahaklaš, ko je zložen, imaš ga tudi v 4-kolesni varianti...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?