|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali pišete spomine za sovje otroke?
5.4.2005 8:54:25   
Meggi
Mislim, bolj kNJIGO VTISOV, DOŽIVETIJ,...........

Kako ste se počututile v nosečnosti, kako ste srečo delile z drugimi, med katerimi imeni ste izbirale, kakšno je bilo vaše počutje, občutki,........

Meni je to pri prvi princeski ratalo in sedaj se moram spravit brat in bom lahko primerjala......

Le kaj bo komentirala moja princeska čez 20 let????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.4.2005 8:55:27   
dory
Ja pisem...zdej mi je ratalo predelat nekaj malega nosecnosti in prvih nekaj mesecev z mojim princem...zna bit zanimivo braz cez 20 let :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2005 9:34:38   
Tjula
Ne pišem, dokumentiramo na video kameri. Sicer pa, dvomim, da se bo hčeri ljubilo čez 20 let brati cele kupe papirja o tem, kako je prilezla ven in kako se je dojila, nič spala ipd. Že z VHS-kami ne vem, kako bo, če bodo takrat, ko bo ona odrasla, sploh še video rekorderji obstajali:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2005 9:37:29   
Anonimen
Jaz pa vem, da če bi moja mami mela kaj takega zapisanega, bi z veseljem brala. Sploh ko sem bila noseča, bi to kar požrla.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2005 10:15:21   
Nogavička
Jaz nam delam foto-dnevnik.

:rozica:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2005 10:21:20   
Anonimen
Joj, ne. Škoda.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2005 10:22:34   
puncica
Celo nosečnost sem to delala pozneje pa ne več, zdej mi je pa žal.:((:((

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2005 11:24:34   
ajat
Jaz sem pa stara 22 let in imam tak dnevnik (je bla mami pridna) in je FUL zanimivo, ko berem kaj sem vse počela ;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2005 11:27:39   
Kadija
Od nosečnosti sem si spravila le koledar, na katerega sem si beležila najnujnejše, npr. koliko sem se zredila, kdaj so bili določeni pregledi in podobno.Od Nikinega rojstva pa sem pisala v knjigo Moj otrok, tako da imam zabeležene tiste najnujnejše stvari, ki so se dogajale v prvem letu njenega življenja:angel:.
Meni se to zdi zanimivo, saj že sedaj opažam, da so nekatere stvari že pobegnile iz glave.:zmeden2:.Drugače pa so zgovorne tudi fotografije9nebesa!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2005 11:37:06   
tilka
Pišem. Za obe. Sicer sedaj bolj skopo, pa vendar. Pa ne samo tiste prelomne trenutke (zobki, hoja, plazenja....) pač pa tudi svoja doživljanja ob tem, kaj se dogaja v družini, kako se sprejemamo med samo, kdaj smo najbolj jezni, kaj nas veselil....
Dobili bosta te "knjige" če bosta želeli. Saj se še vedno lahko odločita in jih stran zabrišeta, če se jima bo to zdelo predolgovezno. Tudi jaz bi rada brala takšne stvari o moji mami. Sploh med nosečnostjo in sedaj v prvih letih po porodu. Upam tudi, da se bova kasneje skupaj nasmejale kakšnemu sporu, ki nastaja sedaj (npr. z oblačili in podobno). Če ne bomo pa skurli, pa bo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2005 11:49:21   
kimi
Jaz ne pišem. Razen v knjigo moj otrok za prvega. Za drugige pa sem kupila to sem jaz

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2005 13:26:09   
buča
Tudi jaz pišem.imam knjigo to sem jaz,pa vedno mi zmanjka vrstic,toliko še dodajam:ups:vse si hočem zapomnit,nočem,da mi karkoli uide iz glave,kar je povezano z njo,mi je sveto.Sedaj sem bolj malo na rr,ker sva raj zunaj,kje tkoooo lepooooo...
lp vsem,sedaj moram nažalost v službo:((
:rozica:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2005 15:02:51   
Pupica
ne:(

Imamo pa slikice in videoosnetke:bravo::bravo::bravo:

AJa pa upajmo da bo RR obstajal, bomo kej za nazaj zvrtal...he he a sem optimist a ne:)-:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2005 18:31:04   
Anonimen
Pupica si ja optimist, ker bodo pol ziher zbrisali. Okoli mojega poroda ni nič več gor.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2005 20:15:52   
puncica
Kako ne jst pa svoje še vse najdem:zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2005 22:24:33   
Pikabu
Jaz imam pa poseben koledarček, kamor ji vpisujem, kaj se je zanimivega zgodilo, kaj je novega odkrila, kdo je prišel na obisk, kam smo mi šli in podobno. Se potrudim, da ji napišem za vsak dan kaj, se pa zgodi, da kakšen dan ostane tudi prazen. Je pa tak koledarček, ki zajema šolsko leto, tako se začne s septembrom 2004 in zaključi z decembrom 2005 in ji bom malo več kot eno leto to pisala. Naprej ji pa verjetno ne bom, bo imela samo prvo leto življenja tako podrobno vse napisano.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......