Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 8:49:49
|
|
|
|
Grascakinja
|
Glede na to, da se panika zažene pri 1:300, si lahko čisto mirna! Lepo nosečnost želim!:rozica:
|
|
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 8:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi non-stop v glavi: Kaj pa če bo imel mali DS, kaj pa potem, ali bom zmogla, ali ne bom :zmeden: Ampak, mislim, da ni treba delat panike. Če je rezultat tak, se kar umiri in uživaj v nosečnosti. Če ti je namenjeno dete z DS, ti itak je. Sicer je pa ta procent otrok z DS tako majhen, da se nikar ne sekiraj!! Uživaj :angel:
|
|
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 8:57:08
|
|
|
|
bunkica
|
Oj!Jaz sem mela rezultat pri enem 1,8;pri drugem pa 2,0,(dvojčka po naravni poti).oba sta zaenkrat zdrava kot ribici. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
dvomljivi rezultati pri NS 5.4.2005 9:11:15
|
|
|
|
Rozalija
|
To je tko.... če maš v vrsti 3300 žensk z istimi lastvostmu (starost, izmerjena NS...) bo imela ena otroka z DS, ostale pa ne. Pač pri tvojih znancih je bila smola. Če hočeš bit bolj ziher greš lahko na amnio, sam je precej draga zadeva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?