|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi v N
11.12.2008 17:49:14   
M1987
Zdravo punce sem nova srečka user posted image  user posted image  Zanima me kdaj greš na ultazvok za nuhalno svetlino in 3D utrazvok. Te to ginekologinja kaj usmerja? Kaj pa materinska šola? V Januarju imam prvi pregled. Ali bo na naslednjem pregledu lahko z menoj že partner? Vam je G rekla, če z vami pride partner? Res hvala za odgovore. Radovednost mi ne da miru. Prva nosečnost in se bojim, da bom kaj spustila, zamudila, pozabila... :)

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi v N
11.12.2008 17:57:56   
lunica12
Zivijo.....

No najprej cestitam za nosecnost user posted image   user posted image
Ko bos mela prvi pregled te bo ginekologinja narocila za nuhalno,tako da to ti bo sama povedala tebi se ne bo treba nic narocit...Drugace je pa nuhalna tam nekje okol 13 tedna.
Materinska sola se zacne obiskovat bolj pozno.js sem jo v sedmem mesecu pa mi je bilo glih prav,druge punce ki so bile pa tam so pa bile prav tako nekje okol tega meseca.Drugace je pri nas tako da se ni treba za materinsko solo nic narocit ampak gres samo takrat tja ko je in to je to.
Moj partner je lahko bil prvic zraven ko mi je ginekologinja delala prvic ultrazvok cez trebuh...tako da na zacetku pa se ni smel it.Mislim da je bil prvic z menoj na nuhalni.Potem pa zmeraj.
Ce te se kaj zanima kr vprasaj

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2008 17:58:07   
Netopirčy81
Vse odgovore dobiš tudi na nosečniškem koledarju in seveda na prvem pregledu.
Sicer pa čestitke za user posted image  user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2008 18:26:27   
Anonimen
oi

prvi uz imaš na prvem pregledu vsaj tako sem imela jaz potem pa imaš nekje od 11 do 14 tedna NS ta pregled mi je bil zelo všeč ker je bil z menoj moj mož in sma skupaj videla kako se user posted image  premika verjami pa da ne boš ničesar pozabila ker je preprosto tako da komaj čakaš vsak nadaljni pregled in datum veš točno pa če te ob 3 zjutraj vprašajo pa veselo nosečnost in user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2008 18:07:15   
M1987
Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2008 19:09:55   
benika
Ko bos mela prvi pregled te bo ginekologinja narocila za nuhalno,tako da to ti bo sama povedala tebi se ne bo treba nic narocit...Drugace je pa nuhalna tam nekje okol 13 tedna.

Tole ne drži povsod. NS je samoplačniški pregled in nanj se naročiš sama, dela se pa okoli 12-14. tedna. NS tudi ni obvezen pregled, je pa fino, če greš. V kolikor pa tvoja G ima licenco za NS in jo dela sama, potem te bo najbrž naročila ona.

Lahko ti povem, kako zgledajo pregledi pri nas v KR...na cca. 4 tedne hodiš v posvetovalnico, kjer te stehtajo, zmerijo pritisk, vzamejo kri in vodo, potem pa imaš še posvet z G.

Pripadata ti 2 UZ in sicer ko ti potrdijo nosečnost ter UZ v 21. tednu (tam nekje) ko imaš morfologijo. Je pa št. UZ odvisno od dobre volje G. Jaz sem jih imela 6. Moj ni bil z mano, spomnim pa se, da so mamice tule gor govorile, da so bili očetje zraven, le v primeru vaginalnega UZ ne.

Materinsko šolo načeloma mamice začnejo obiskovat v zadnjem trimesečju. Je fajn če greš, nujno pa ni. Ponekod morajo očetje imeti opravljen tečaj za očete, da lahko prisostvujejo porodu.

Pa iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2008 19:49:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Materinska sola se zacne obiskovat bolj pozno.js sem jo v sedmem mesecu pa mi je bilo glih prav,druge punce ki so bile pa tam so pa bile prav tako nekje okol tega meseca.Drugace je pri nas tako da se ni treba za materinsko solo nic narocit ampak gres samo takrat tja ko je in to je to.

pa tole tudi ne bo čisto držalo, pri nas se je treba naročiti, št. mest je omejeno. Ni pa povsod tako.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?