Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
negativne posledice uporabe hojice 4.4.2005 23:10:49
|
|
|
|
polona2
|
Ne. Sicer se šele sedaj, pri devetih mesecih začenja plazit, se mi zdi, da tu ni hojica nič kriva,pri hoji npr.tudi lepo stopi na celo stopalo, sinček moje najboljše prijateljice je dva dni starejši od Hane in je bil v hojici skoraj tri mesece več, pa že skoraj sam hodi, se plazi že dolgo in nima nikakršnih težav zaradi uporabe hojice.
|
|
|
|
negativne posledice uporabe hojice 4.4.2005 23:15:59
|
|
|
|
Magi*
|
nekateri zdravniki trdijo, da naj bi škodila razvoju hrbtenice, ker sili otroka v pokončno držo še preden je hrbtenica za to pripravljena. to se meni sliši logično, vendar pa mislim, da občasna uporaba ne more pustiti kakih hudih posledic. no, jaz vseeno moje ne bom not dajala.
|
|
|
|
negativne posledice uporabe hojice 4.4.2005 23:24:08
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz je sicer ne uporabljam ampak je pa potrejno od dr. da je od moje kolegice mali moral obiskovati fizioterapijo zaradi uporabe hojice. Mali je namreč vlekel nogice, ko je hodil. Dr. je to nedvomno pripisal uporabi hojice. Odločitev je valda tvoja, ampak tudi jaz menim, da občasna uporaba ne škodi, kar pa gre v skrajnosti pa je vsekakor škodljivo.
|
|
|
|
negativne posledice uporabe hojice 5.4.2005 6:55:28
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ne in tudi nisem ptoti;)
|
|
|
|
negativne posledice uporabe hojice 5.4.2005 8:53:28
|
|
|
|
Gina
|
Vsi trije uporabljali. Nobenih posledic. Posledice bi bile, če bi jih ves čas notri imela!! Če so pa malo tu, malo tam, pa je čisto ok.
|
|
|
|
negativne posledice uporabe hojice 5.4.2005 8:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mojo dala kar hito v hojico,ker je hotela ves čas biti na nogah in me je hudo bolel hrbet.Shodila je z 11m.Nobenih težav.Sedaj že 5 let pleše balet in z nogami ni nič narobe.Seveda pa ni treba pretiravati!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.