Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:15:44
|
|
|
|
lin
|
No mal sem štorasta pa mi nerata:zmeden:
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:16:15
|
|
|
|
lin
|
Lin bo mela jutri točno 9 mes.!
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:17:46
|
|
|
|
kofetek2010
|
mislim, da boš morala sama, ker se ti v računalnik naloži :zmeden:
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:40:57
|
|
|
|
babylove
|
a da se naloži? lahko probamo, samo moraš geslo dat, ker je treba v tvoje zasebne prostore na RR it...
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:41:37
|
|
|
|
babylove
|
rojstni datum od malčice?
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:42:46
|
|
|
|
kofetek2010
|
ja, ker sem si v prejšnji službi delala, potem pa sem preden sem šla od tam vse "neprimernega" pobrisala iz računalnika in mi ni več delal tako kot bi moral, sedaj pa sem vse zbrisala in pika.8)
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:44:01
|
|
|
|
Ro-La
|
tako se govori8)
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:46:50
|
|
|
|
babylove
|
a kar iz njihove spletne strani se avtomatsko na računalnik naloži? lin je pa tak že spat šla:zmeden:
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:46:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz ti odgovarjam na privat - medtem pa ti vohuniš za mano :grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:48:10
|
|
|
|
kofetek2010
|
ja - babylove, lilypie ikono sem imela na namizju... ;)
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:50:08
|
|
|
|
babylove
|
KAK JO PA NA NAMIZJE SPRAVIŠ???? Meni ni uspelo, sem vse poskusila. Sem jo pa prilepila kot podpis v maile. Kam pa moram it na računalniku, da jo lahko na namizje dam:zmeden:
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 22:57:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
takrat na začetku, ko izbiraš in delaš lilypie lahko klikneš in si nastavitve shraniš kamor pač želiš ;)
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 23:00:06
|
|
|
|
babylove
|
ja in kam moram shranit, da se bo na namizju naselila ikona? Sem pač leva :ups:.
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 23:02:17
|
|
|
|
kofetek2010
|
desktop ;)
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 23:16:10
|
|
|
|
Tinna
|
Jaz sem pa na namizje uspela shranit nikakor pa ne morem dat v mail, kot podpis. Prosim pomoč:zmeden2::zmeden: LP:sloncek:
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 4.4.2005 23:27:33
|
|
|
|
babylove
|
V mail kot podpis sem jaz skopirala že narejeno ikono, ker nič drugega ni šlo. Že narejena ikona pa se da kot avtomatski podpis uporabit.
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 5.4.2005 7:41:25
|
|
|
|
maya1
|
http://www.lilypie.com/. je punčica enkrat fajn napisala: ''No takle je postopek, 1. Baby & Kids Birthday 2. Select Baby's 1st Birthday: IZBEREŠ DATUM KO BO STARA 1 LETO , (moj primer: punčka se je rodila 2.6.2004, 1 leto bo stara 2.6.2005 ) 3. Select time zone: (UTC+1:00)CET(Central Europe Time), Brussels, Copenhagen, Paris 4. Select Baby meter: IZBEREŠ KAR TI PAŠE 5. Select Baby day marker: IZBEREŠ KAR TI PAŠE 6. Set Background: IZBEREŠ KAR TI PAŠE 7. Select Wording: IZBEREŠ KAR TI PAŠE 8. Text above the ticker (optional): NAPIŠEŠ KAR ŽELIŠ DA NA VRHU PIŠE. Moj primer Naša piška 9. Left side photo (optional): ČE ŽELIŠ IMET SLIKCO ZRAVEN 10. Pritisneš: Create ticker 11. Spodaj vidiš kar je nastalo, če ni prav pač popraviš. Sam po moje bi mogl zdej bit prav. 12. Označiš kar piše v okencu HTML Used for web, email and forums that allow HTML. 13. Prekopiraš (CTRL+C) 14. Greš v RR v nastavitve Kratek opis: 15. Se postaviš na začetek vrstice in prilepiš (CTRL+V)
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 5.4.2005 10:02:33
|
|
|
|
puncica
|
Punca jaz ti lahko nardim ampak ni možno da s svojga računalnika, lahko ti samo navodila dam, ker potem ne dela če ti jaz kr pošljem tist: Razen če mi daš geslo pa tvoj uporabnišk ime in ga potem spremeniš. To pa še nisem probala. Sem probavala puncam zrihtat koledarček pa ne gre še ti sam pošljem povezave.:((:((:((
|
|
|
|
A mi kira naredi........ 5.4.2005 10:18:48
|
|
|
|
puncica
|
V mailu si takole naštimaš: Če imaš outlook: - Odpreš Notepad (najdeš tako: Start, Accessories-pripomočki, podobno wordu) ki ga imaš na računalniku - vpišeš naslednje: Lilypie Baby Days - med in prilepiš noter tist kot tle na RR v opis primer: Lilypie Baby Days BLA BLA BLA - shraniš datoteko pod ime "baby_ticker.html" Tako si dobila datoteko za podpis. - pomembno je da je končnica -html, ker drugač ti jo notepad shrani kot -txt datoteko potem pa ne dela Spodaj ko shranjuješ mora pisat da ti jo shrani kot -html ne kot -txt. - potem greš v Outlook Express (upam da imaš tega za pošto) - greš na Tools (orodja) - na Options (Možnosti) - čist spodaj - klikneš na podlistek signatures (podpis) - klikneš na New (Nov) - Narediš klukce na Add signatures to all outgoing messages (Dodaj podpis vsem sporočilom) - potem spodaj klikneš na Browse (brskaj) - poiščeš kje imaš tisto datoteko baby_ticker.html - klikneš Open (odpri) - In ok. Tako zdej bi moral delat če pa ne dela po povej:bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......