|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beta HCG
11.12.2008 12:24:40   
Mariposy
Ko sem šla na UZ mi je G ugotovil da nosečnost ni popolna ter je v maternici nekakšna "mula".Nosečnost ni bila popolna ker je plod sprejel samo moške spolne celice mojih pa neuser posted image Tako se morala takoj na poseg za čiščenje.Bila sem v 13t in je bil zame to kar šokuser posted image Ko sem bila na pogovoru z neko drugo G mi je povedala da bom morala kar nekajkrat opraviti analizo krvi da se bo beta HCG hormon znižal do te ravne dokler nebo negativen.Še potem ko bo test negativen bo to moral biti parkrat zapored da se bova s partnerjem lahko zopet odločila za user posted image .
Zanima me če ima katera izkušnje s tem testom in koliko časa približno je trajalo da je test prišel vsaj do negativnegauser posted image Kako ste se počutile po tem posegu ste imele mogoče v prihodnosti kakšne druge težave.
Hvala vam za kakršenkoli nasvet ki mi bo pomagal da se prebrodim skozi touser posted image

< Sporočilo je popravil Mariposy -- 11.12.2008 12:25:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beta HCG
15.12.2008 12:33:51   
Mariposy
Mi res nobena ne zna kaj več povedati o temuser posted image ?Nekaj podatkov sem že dobila vendar pa bi rada še prebrala kaj o vaših izkušnjah.

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2008 12:37:52   
emaa
Sama sicer te izkušnje nimam beta hcg je nosečniški hormon, ki mora popolnoma upasti, da se lahko odločiš za naslednjo nosečnost, koliko časa traja ne vem. Sama nisem rabila iti na čiščenje, saj sem imela ss niti mi ni bilo treba na odvzem krvi kasneje. Imela pa sem potem še težave z zanositvijo, ki pa niso bile povezane z ss.

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2008 20:01:35   
VITA74
Živijo

jaz sem imela "molo" (molarna nosečnost) - moj zarodek je imel dvojne moške kromosome in ene moje - kar je povzročilo odmrtje ploda v 8t.

Beta HCG ti preverjajo na 1 teden, dokler ne pade pod 10 - to pomeni da se je vse dobro ščistilo in po min 3 ciklih lahko ponovno poskusiš zanositi. Če pa ne hormon ne pade, se je pa zaraslo še v stene maternice in je potrebno ponovno čiščenje.

Če v isklanik vneseš MOLA (parcialna ali delna, oz popolna MOLA) lahko najdeš še več informacij.

Srečno user posted image

srečna

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2008 20:16:07   
Mariposy
Najlepša ti hvala za te informacije ja točno tako kot si ti to opisala bili so samo moški kromosomi mojih ni bilouser posted image
Potrebujemo samo čas ki bo pokazal kako in kajuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2008 20:43:00   
VITA74
držim pesti zate, da naslednjič uspe user posted image

user posted image

srečna

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2008 11:09:20   
Mariposy
Hvalaaauser posted image user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2008 12:02:14   
Mariposy
No danes sem bila zopet na odvzemu krvi in mi je sestra rekla da mi je padel Beta HCG hormon že iz 39.000 na 500 to je mislim da kar super kaj pa vi mislite?user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2008 22:00:55   
Muklla
Tudi jaz sem imela molo. Sicer ne vem kakšne je bila kromosomnska struktura kot opisujete zgoraj, vendar sem morala splaviti v 10t. Vem kako je hudo. Bilo je 14 dni po poroki (iz medenega dopusta), ko sem imela prvi pregled. Ker je bilo sicer vse bp, so mi že izpolnile materinsko knjižico (bila sem najbolj srečna ženščina na svetu), nato pa UZ in šok. Ko pišem podoživljam, kako sva se oba jokala kot dež. Mož me je tolažil, jaz pa nisem mogla priti k sebi. Nato sem hodila dajat kri in hormon je padal. Nato pa šok. Hormon se je pri vrednosti nekje 30 malo dvignil. Mislila sem, da me bo pobralo. Spomnem se, kako sva dan pred odhodom v Grčijo čakala kaj bodo povedali. No in hormon je padu. Če se ti zgodi podobno, nič panike. Men se je to zgodilo okoli M in po M je padu pod 10. No, potem so rekli počat 3 mesece. Avgusta (bil je 2 mesec) smo že poskušali, pa ni bilo nič in tako do novembra. 24. novembra sem naredila test  je takoj pokazal user posted image . Nosečnost je potekala bp. Celo nosečnost  sem se počutila odlično. In danes imam 5 mesecev staro pupiko, mojo princesko malo!

Mariposy, držim pesti in vem, da boš prihodnje leto srečka nosečka! Mola se zgodi v 15%. Od takrat igram loto, ker sem med izbranimiuser posted image . Naj te potočažim, da se vse zgodi z razlogom. Boš videla, naslednja nosečnost bo še lepša, ker si dala vse to skozi. PA VELIKO VELIKO SREČE user posted image !

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 21:55:26   
Mariposy
Hojla hvala za tvojo delitev izkušnje ker mi je veliko lažje ko mi nekdo pove še svojo zgodbo in me malo pomiri...Jaz sem do sedaj v enem meseci spravila BetaHCG hormon do 19,9.
Zda tega meseca 23 imam kontrolo pri svojem G in upam da bo vse ok ker niti nevem še rezultate izvidov in kakšna stroktura mole je sploh bilauser posted image
Bom pa zagotovo si za dalj časa vzela odmor gledeuser posted image ker sem še relativno mlada ter se mi niti ne mudi nikamor samo ne želim več doživeti te bridke izkušnje saj upam da bi v naslednji nosečnosti imela veliko več sreče.
Tudi jaz tebi želim veliko sreče in upam da čimprej zagledaš ta magični + in postaneš srečka user posted image user posted image
Javi se še kajuser posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?