|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9. teden
11.12.2008 9:56:52   
barbi__ka
hej, sem v 9. tednu in nimam še nikakršnih bolečin, slabosti, vrtoglavic,.... Imam samo napete težke dojke in trebušček zelo napet. Upam, da je to vse ok. Kaj mislite punce? To je moja prva nosečnost in sej veste vsako vse pomalem skrbi. Prvi pregled imam 16. 12 in komaj čakam, da vidim če je vse ok.

hvala za odgovore in veliko sreče vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 9. teden
11.12.2008 10:03:23   
felix7
brez skrbi, vse ok. Še vesela si lahko, da so ti določene nevšečnosti prihranjene. Tudi jaz sem imela enake simptome, mučila pa me je še nenormalna utrujenost. Vse to je po 3. mesecu minilo, no zdaj v šestem se pa pojavljajo nove - postaneš neokreten, težko vstaneš, boli te išias, vnetje ledvic user posted image  samo uživaj in ne skrbi.

(odgovor članu barbi__ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2008 10:09:57   
barbi__ka
felix7 res hvala za odgovor, tudi jaz sem zelo utrujena ampak nimam pa nobenih res teh groznih težav. Resnično upam, da je vse ok.
Tudi tebi želim lepo preostalo nosečnost in predvsem zdravo. Kaj pa imaš? Se že vidi? Kdaj se sploh spol ugotovi?

vse naj naj ***

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2008 10:16:29   
felix7
hvala, enako. No, spol ti lahko najbolj zanesljivo povejo na morfologiji, to je okoli 20. tedna. Midva nisva želela vedeti, bo kar presenečenje. Nekaterim povejo spol že na nuhalni svetlini, ta te čaka okoli 10.-12. tedna, je samoplačniška, gre pravzaprav za navaden ultrazvok, kjer ugotavljajo predvsem verjetnost za downov sindrom. Nekaterim otročičkom se že takrat lepo vidi spol, ampak ni nujno, da ima G prav, se večkrat zmotijo.
uživaj v nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2008 10:36:25   
girly
Vse je OK! Lahko si vesela, da te ne pestijo vse nosečniške težave, tako kot nekatere...

SREČNO!

Kris je najin sonček :)

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2008 10:41:24   
barbi__ka
ok hvala vam user posted image  Bom lažje počakala do ginekologa.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2008 11:57:09   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: barbi__ka

hej, sem v 9. tednu in nimam še nikakršnih bolečin, slabosti, vrtoglavic,.... Imam samo napete težke dojke in trebušček zelo napet. Upam, da je to vse ok. Kaj mislite punce? To je moja prva nosečnost in sej veste vsako vse pomalem skrbi. Prvi pregled imam 16. 12 in komaj čakam, da vidim če je vse ok.

Zamenjam s tabo! Meni je slabo od zjutraj ko se zbudim...pa dokler ne grem spat. Uf nisem sposobna nič drugega kot ležat v postelji (kadar ne objemam školjko).

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2008 13:50:05   
bati
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2008 14:18:01   
biba14
Pozdravček...se priružujem MTFP. Tudi mene muči ceodnevna slabost in kron.utrujenost že od samega začetka. user posted image
Tako da barbi_ka uživaj user posted image in srečnouser posted image

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2008 11:06:48   
barbi__ka
hvala punce, tudi vam želim lepo nosečnost in da čimprej minejo vse težavice.

Ker jaz nimam kakšnih večjih težav, upam, da je to vseeno dober znak.

Čestitke vsem user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2008 11:26:15   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: barbi__ka

To je vse OK, lahko si vesela, da so ti slabosti in bruhanje prihranjene. Meni ni bilo med nosečnostjo nikoli slabouser posted image .
Lepo in zdravo nosečnost!

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2008 11:49:23   
barbi__ka
no končno ena ko ji tudi ni bilo slabo user posted image . No te je že ok če je tak.

Hvala za lepe želje

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?