|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdo se spozna na LCD TV?
11.12.2008 8:25:08   
mojca*
...in mi zna po domače kot laiku razložit kak tv je dobro kupit?
želje so 66-81 diagonala, po možnosti sony, cene so cca 600 eur...

in nimamo pojma katerega vzet, ker so mi vsi modeli videt isti, cene pa seveda različne...
en prodajalec je omenil, da naj bi imel HD...(?) in MP4, samo taki stanejo 800-1000 eur...kaj to je pa itak ne vem...
vse kar si želimo je lepa slika, čim ostrejša jasno...
kak nasvet, prosim, mi bo zelo dobrodošel...

hvala in lep decemberski pozdravuser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdo se spozna na LCD TV?
11.12.2008 14:21:46   
Lunca1
Moja starša sta nekaj časa nazaj kupila LG, jima ga je priporočil prodajalec in sta zadovoljna. imata pa večjo diagonalo. Midva sva gledala prižgane televizije v trgovini in sva izbrala tistega, ki je za najin okus imel najlepšo sliko, pa dobro je če ima več skartov, da lahko več naprav gor priključiš. v bistvu je vse odvisno od tega, kaj potrebuješ. Aja midva imava pa mislim da Panasonica, prej sva imela pa samsunga.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2008 14:24:51   
Anonimen
V trgovini je itak povsod huda slika k je iz dvdja običajnouser posted image .
Če mate slab signal....pač doma ne bo lepe slike. Drgač pa pogledat pač več različnih in se odločit.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2008 14:30:55   
Anonimen
Nama je Miklavž prinesel LG-ja z 82cm diagonale. Je ful fin in zdaj je povsod v neki akciji (380€). Ima več tistih vhodov, tako da imava lahko lastovko in dvd predvajalnik hkrati priključena. Slika je pa čisto odvisna od tega kak signal določena televizijska hiša oddaja ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2008 16:27:53   
bumerang
Kak teden nazaj je Merkur pošiljal po hišal reklamno knjižico, sicer za Philips tv, ampak v njej so vsi pojmi odlično razloženi.

Ker smo tudi mi v fazi menjave ene tv, eno smo pravkar, sem se o stvari kar precej pozanimala, in izvedela:
- tv krajše diagonale, boljša slika lcd, daljše diagonale, plazma,
- kakovost slike je odvisna od kontrasta in od resolucije,
- kontrast je lahko statičen ali dinamičen, eni navajajo enega, drugi drugega, kar se mene tiče, pod 15.000 ne bi smel biti,
- resulucija je HD ready in full HD, prva je nižja, druga višja, s tem, da višja deluje samo takrat, ko tudi operater oddaja v full HD sicer vidiš v običajni; pri ogledu tv neke bistvene razlike med eno in drugo ni,
- tv ima lahko tudi 100Hz, ki naj bi do izraza prišli res samo pri velikih tv, tam z diagonalo nad 42 inčev, sicer neke večje razlike ni,
- poglej zadaj priključke in jih primerjaj s tem, kar rabiš doma in kar imate na tv priključeno (scart za siol, hdmi za hišni kino in dvd recorder,...),
- televizija ima lahko že vključen zemeljski kanal - MPEG 2 in MPEG 4. To je bila zame bistvena karakteristika saj z letom 2010 vsi slovenski kanali prehajajo na MPEG4; če tv tega ne podpira, boš morala zraven dokupit MPEG4 sprejemnik sicer slovenskih katalov preko navadne antene več ne boš videla,
- potem pa so še razne kvake glede usb priključkov, ambientne slike in ostalo, kar se mi ne zdi tako pomembno.

Včasih so plazmi očitali, da porabi veliko energije in da ogreva prostor, danes porabi še le okoli 15% več od lcdja, segreva pa ne. Slika se več ne zapeče kot včasih, lcd pa ima tudi manj tistih slepih clusterjev al kaj so že.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2008 23:20:54   
ely*
 Midva sva kupila lcd Lg 94 cm in nama je zakon. Imamo digitalno televizijo tako da je slika ful lepa. Pa več priključkov ma tko da mamo lahko in igrice in dvd priklopljen.
Nisva vedela, ali lcd ali plazmo, pa baje plazma ponoči, ko je ugasnjena "sveti", vsaj tako je prodajalec razložil in ker tam spimo sva se za lcd odločila,

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2008 19:00:24   
zvesta
Kaj menite o tem TV-ju:

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_9259.htm?WT.mc_id=2008-12-08-15-41

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.